≫ 

Danica Patrik na oproštajnoj trci doživela sudar! (FOTO) (VIDEO)

Američka vozačica srpskog porekla, Danica Patrik, udesom završila poslednju trku u karijeri

  • 4

Danica Patrik je na neslavan način odvezla svoju poslednju trku u "IndyCar" karijeri.

Naime, ona je u 68. krugu trke na stazi u Indijanapolisu, izgubila kontrolu nad bolidom i udarila u zid. Srećom, iz udesa je izašla bez ikakvih ozbiljnijih povreda.

- Ne znam šta se tačno dogodilo. Jako sam razočarana, to nije nešto čemu se nadaš u svojoj posljednjoj trci. Zahvalna sam na svemu, ali želela sam bolji kraj - rekla je Danica nakon 14 godina duge karijere.

Ovo je njoj bio prvi nastup u "IndyCar"-u od 2011. godine nakon čega se prebacila u "NASCAR". Iako je imala vrlo dobru vožnju u kvalifikacijama, trka nije prošla po planu.

>>>Nokaut uživo: Srpska kik bokserka patosirala muškarca! (VIDEO)

- Bilo je puno predivnih trenutaka poslednjih meseci, ove godine... Hvala vam za sve, nedostajaćete mi. Možda ću i ja vama malo nedostajati - zaključila je vozačica na konferenciji za medije.

Inače, Danica Patrik je prva žena koja je pobedila na nekoj "IndyCar" trci. To se dogodilo 2008. godine u Japanu.

VIDEO Kako bi danica terala ovu zver?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    29. maj 2018 | 09:43

    Denika (Danica) Patrik uopšte nije srpskog porekla. Otac joj je Teri Patrik rođen u SAD dok joj je deda Džon Henri Patrik takođe rođen u SAD ali od roditelja doseljenika iz Irske i Engleske. Denikina majka ima čisto norveško poreklo (rođena u SAD deda i baba takođe, parababa i pradeda doselili iz norveške, svi norvežani). A Baba po ocu joj je poreklom iz Švajcarske (rođena u Bernu) Čiji je opet otac (Denikin pradeda) Švajcarac iz nemačkog kantona a majka (Denikina parababa)sa Sicilije. Što znači dAnema ni S od srpskog porekla bez obzira na slovensko ime.

  • Chicago

    29. maj 2018 | 08:47

    Nema veze sa Srbskim poreklom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA