≫ 

Đorđević upozorio FIBA odmah posle pobede nad Letonijom (VIDEO)

Crta nezadovoljstva na licu selektora Orlova

  • 0

Teškom mukom košarkaši Srbije upisali su prvi trijumf na Evropskom prvenstvu, a selektor Aleksandar Đorđević je posle utakmice sa Letonijom izneo svoje utiske.

Osim što je pričao o samoj utakmici, Đorđević je imao i poruku za FIBA.

- Veoma važna utakmica za nas. Protiv velikog tima, dobrih i iskusnih igrača. Oni imaju hemiju i mučili smo se da ih pobedimo. Nisam zadovoljan kako smo otvorili utakmicu. Trebalo je ranije da završimo, ali su se vratili sa nekoliko bitnih šuteva - rekao je Đorđević, a potom imao poruku za FIBA:

- Gledali smo do pola 12 video oko flopinga i pravila igre, ali nisam video ništa od toga danas. Nisam video da moji igrači padaju i glume. A upozorenje je dobio moj igrač, Milan Mačvan, kada je bio fauliran! Za mene je ovo jaka poruka, za sve! Takmičenje je počelo, posmatrajte, koncentrišite se i dajte nam najbolje što možete.

- Ovim danas nisam srećan.Ovo je veliko upozorenje svima iz FIBA da obrate pažnju na ono što pričamo.

Pogledajte video snimke snimane Motorola Z 2 play telefonom u kojima Đorđević objašnjava zbog čega je besan, ali i o samoj analizi meča.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA