≫ 

Šarić poludeo kada su mu novinari pomenuli Srbiju: Hrvatski košarkaš besan pobegao u svlačionicu (VIDEO)

Hrvatski novinari poprilično izbacili iz takta svog košarkaša

  • 45

Za mnoge je poraz košarkaške reprezentacije Hrvatske od Rusije na Evropskom prvenstvu bio neočekivan, a jedan od onih koji je podbacio u ovom susretu svakako je bio Dario Šarić.

Čovek koji je u neku ruku obeležio prošlogodišnju NBA sezonu u dresu Filadelfije definitivno nije bio na nivou protiv Rusa.

>>> GRMEO TOMPSON U ISTANBULU: Hrvatski košarkaši se zagrevali za Rusiju uz pesmu ustaškog pevača (VIDEO)

Jasno je to bilo i hrvatskim novinarima koji su od Šarića želeli da čuju zašto je podbacio. Posebno ih je interesovalo zašto nije imao nijedan skok i asistenciju u prvom poluvremenu, a meč je na kraju završio sa 13 poena.

- Ne znam zašto to pitanje. Nije uobičajeno, jel? Dao sam sve od sebe, borio sam se. Tako je to, nekad uhvatiš, nekad ne. Nije prvi put da mi se to desilo - rekao je Šarić, a zatim izgubio živce kada je novinar konstantovao da je ova njegova partija bila slična kao ona protiv Srbije na OI u Riju:

- Dobro, ako je to tvoje mišljenje ja, ja...ja mislim da nije tako. Mislim da sam odigrao korektnu utakmicu i to je to. Neću više da odgovaram - povisio je ton Šarić i otišao u svlačionicu.

Pogledajte video sniman Motorola Moto Z 2 Play telefonom.

(Izveštači Telegrafa iz Istanbula: Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    11. septembar 2017 | 04:49

    Sin Predraga Sarica iz Kistanja kod Knina I majke, dovoljno je reci ime- Srbijanka, ne zasluzuje da ga ismijavamo. Takva ga sudbina zadesila, u nekom malo drugacijim okolnostima bi igrao sa Srbiju. Decku Sve najbolje na privation planu, a sto se reprezentacije tice - Atina 1995, neko to od gore vidi sve!!!

  • LukaModric

    10. septembar 2017 | 23:57

    Eeee moj Saricu kako ne kontas, pa covjek te pita kako to da bas uvek podbacis kad igras protiv svojih (Srbije, Rusije,...)....krv nije voda, pitanje bi se moglo postavit i Bogdanovicu, Aci itd

  • Nemanja

    10. septembar 2017 | 23:46

    Za dom su bili spremni...zato odose doma..hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA