Da vratimo Rusima za ono što nismo u grupi: Đorđević smiren posle ulaska u polufinale (VIDEO)

Selektor Srbije smatra da ne treba praviti euforiju posle uspeha košarkaša jer još ima da se igra

  • 26

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević bio je smiren posle ulaska u polufinale Eurobasketa, jer je i spremao ekipu za to. I ne samo za to već i za nešto više.

Posle utakmice istakao je da je naš tim odigrao najbolju defanzivnu utakmicu do sada, a taktički i najzreliju.

- Čestitke iračima , odigrali su ekstremno skoncentrisano odbranu. Sigurno najbolja odbrana na ovom šampionatu sa naše strane. Mislim da su bili jako fokusirani, znali smo iz kojih akcija traže te trojke koje im daju kiseonik.

- Danas samo sa tim nisu mogli da pobede. Imali smo snagu u skoku, a možda smo samo na početku imali problem,a posle smo napravili razliku za mirnu završnicu.

- Trća četvrtina je bila ključ. Krenuli su sa drugom taktikom, da odguravaju Bobana ispod koša i da kreiraju igru u napadu spolja. Ova utakmica je naš generalni znak, jer kako odmiče takmičenje tako smo sve bolji.

- Sad treba da razmišljamo samo o Rusiji i kako da im vratimo ono što nismo u grupi. Snažna su ekipa, imaju Šveda koji je jedan od najtalentovaniji na prvenstvu. Biće jedna dobra borba pa da se pobijemo - rekao je Đorđević.

Pogledajte ceo video sniman Motorola Moto z 2 play telefonom.

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    14. septembar 2017 | 00:34

    Sale sve je ok..razbili smo zabare u reketu..ali kad izadje Jovic nastaje zaos..udje Micic I svima pokida zivce..molim te manju minutazu za njega decko zalutao..

  • Lazar

    14. septembar 2017 | 08:52

    Daj bubanja nelupaj,ja sam zvezdas ali Lucicu i Milosavljevicu kapa dole za igru

  • Bane

    14. septembar 2017 | 09:26

    Pobedio je tim,pobedila je Srbija,Macvan kapitenski,Lucic proradio,Kuzmic,Bobi odigrao,Bogdan los ali na jraju najbolji,.....Tako se igra,bravo Sale nacionale!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA