≫ 

Cela sala je aplaudirala Saletu Đorđeviću posle odgovora na pitanje da li je iskulirao Anu Brnabić (VIDEO)

Selektoru Srbije nije prijalo što prvo pitanje na konferenciji po dolasku iz Istanbula nema veze sa sportom

  • 5

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević i košarkaši Bogdan Bogdanović i Milan Mačvan, održali su konferenciju za novinare u Beogradu po dolasku iz Istanbula sa srebrnom medaljom na Eurobasketu.

Nakon uvodnog obraćanje, u kome je Đorđević još jednom istakao koliko je ponosan na svoje igrače, usledila su i novinarska pitanja.

Prvo pitanje nije imalo veze sa sportom, već se odnosilo na navode i zlurade glasine koje su se pojavile na društvenim mrežama da je Đorđević ''iskulirao'' premijerku Srbije Anu Brnabić na dodeli medalja, iako se kasnije videla i fotografija na kojoj su zagrljeni.

>>> Pevali su pesmu uz koju retko ko ne zaplače: Pogledajte atmosferu među košarkašima u avionu po dolasku u Beograd (VIDEO)

>>> Bogdan odgovorio na poruku Teodosića: Nema Srbina koji se neće naježiti od njegovih reči! (FOTO)

Pre pitanja Đorđeviću je novinarka čestitala na uspehu, a kada je očekivala odgovor o ''kuliranju'' Ane Brnabić, usledila je šmekerska fora Đorđevića posle koje je cela sala aplaudirala.

- Hvala na čestitkama - odgovorio je Sale uz negodovanje pomeranjem glavom, što je prvo pitanje bilo vezano za zlurade glasine koje su se pojavile po društvenim mrežama, umesto da se priča o uspehu košarkaša.

Pogledajte video:

Podsetimo, košarkašima će od 18.30 ispred Skupštine grada Beograda biti organizovan doček, gde će navijači imati da ih pozdrave nakon što se pojave na čuvenom balkonu.

Pogledajte i čitavu konferenciju za medije srpskih košarkaša i Aleksandra Đorđevića:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA