Pogledajte poslednju rundu u kojoj je Mekgregor jedva živu glavu izvukao (VIDEO)

Deset rundi je trebalo Flojdu Mejvederu da slomi žilavog Irca

  • 23
Mekgregor, Mejveder boks meč Foto: AP/Tanjug

Šou je završen, svi su zaradili, ali je samo Flojd Mejveder ostao šampion posle istorijskog meča jednog boksera i jednog MMA borca.

Boks pravila su očigledno bila tas na vagi Amerikanca, pitanje je kako bi se on snašao u oktagonu, da Konoru Mekgregoru izađe na crtu po UFC pravilima.

Bez obzira na sve, pobeda je čista kao suza, Flojd ju je gradio kroz runde, čekao da Mekgregor zastane sa kondicijom, spremom, koncentracijom i onda sa nekoliko atraktivnih udaraca podsetio zašto je on uopšte i imao 49-0 u profesionalnoj karijeri pre ovog meča.

>>> Prvi dekolte "meča milenijuma" je pokazala žena Lebrona Džejmsa (FOTO)

Deseta runda ostaje zapisana kao ona u kojoj je Mekgregor "pao". Ostao je na nogama iako se dobar deo teturao, spuštenog garda i pogledom u krov "T mobile arene" kako bi u sebi uspevao da izbroji vreme do kraja runde i prilike da malo uzme daha.

Sudije su posle nekoliko vezanih direkt udaraca Mejvedera rekle "dosta", šampion je dobio znak da može da slavi sa navijačima, da se popne na konopce i visoko podigne rupe.

Dakle, ceo meč je stao u tih par minuta, koji su pred vama. Mekgregor je primao udarce i kako kažu mnogi fanovi njegovog rivala, "jedva živu glavu izvukao".

Procenite i sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NUSKNVP

    27. avgust 2017 | 10:24

    Ne lupajte cuj jedva zivu glavu izvukao ahahh, da sudija nije prekinuo mec nikad ga n bi nokautirao Mekgregor moze da istrpi 10x vise batina nego Mejveder i odlicno se pokazao u svom debiju. S druge strane da je bio MMA mec Mejveder ne bi izdrzao ni 1 minut protiv Mekgregora, a on je u boksu izdrzao 10 rundi protiv neporazenog!

  • Sibin

    27. avgust 2017 | 10:17

    Bas mi je drago jer je ovaj irac postao toliko iritantan svojim ponasanjem

  • Ja

    27. avgust 2017 | 11:23

    Čovek prvi put boksuje i svetskom šampionu ostane na nogama 10 rundi. Znate li koliko bi ovaj bokser vremena ostao na nogama u MMA meču? Jedno 30 sekundi, ne više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA