≫ 

Najsuroviji nokaut godine: Gromada od 115 kg mišića pala kao klada! Bronzani bombarder je sav bes izbacio u ovom krošeu! (VIDEO)

Deontej Vajlder ostaje šampion VBC verzije teške kategorije, a upisao je 39. pobedu u karijeri i to 38. nokautom

  • 5

Foto: AP/Tanjug

Diontej Vajlder je odbranio VBC titulu u teškoj kategoriji pošto je već u 1. rundi nokautirao Bernejna Stiverna u Bruklinu. ''Bronzani bombarder'' je u razmaku od nekoliko sekundi tri puta bacao na patos protivnika. Dva puta je Bermejn uspeo da se podigne, ali od trećeg nije bilo spasa.

>>> Sent Pjer se vratio iz penzije posle 4 godine i krvavo pridavio rivala za titulu, dobili smo tri nova prvaka! (VIDEO)

Čak je i sudija morao da spreči Vajldera da ga ne povredi ozbiljnije, jer je iskalio sav bes u udarcima nakon što se njegov rival dva puta dizao iz nokdauna posle razornih udaraca.

Ovo je 32-godišnjem Amerikancu 39 pobeda u karijeri i to 38 nokautom, a posle meča je ispozivao Entonija Džošuu, vladajućeg šampiona teške kategorije sa pojasima IBO, VBA i IFB verzija.

Samo što je meč počeo moglo se naslutiti da će ovo biti lak posao za Vajldera. Poigravao se sa protivnikom, čak je i spuštao gard i pozivao ga da krene na njega, a zatim je na 50 sekundi pre kraja runde poslao kombinaciju dva razorna direkta u glavu Stiverna, koji je završio na podu.

Foto: AP/Tanjug

Verovatno je tada pomislio da je sve gotovo, ali se njegov rival vratio posle brojanja sudije. Odmah zatim je usledila i nova brutalna kombinacija i ponovo je Stivern bio na podu. Neverovatno, ali ponovo je uspeo da se podigne.

To kao da je totalno iznerviralo Vajldera, koji je iskoristio poslednjih 10 sekundi prve runde da konačno završi meč, a poštpo je bio i preterano agresivan u tim udarcima morao je arbitar da reaguje i da spasi drugog borca.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    5. novembar 2017 | 20:58

    a od 39 protivnika nema nijedan poznat borac,sve anonimusi

  • Фамилија

    5. novembar 2017 | 20:24

    Сви чекају меч Вилдер Џошуа

  • Igor Valjevo

    5. novembar 2017 | 20:41

    Namešten meč iz aviona se vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA