≫ 

Fedor sa velikim krstom oko vrata izašao na merenje, pa pogledom sledio bivšeg UFC šampiona (VIDEO)

Čitava Srbija će biti uz "Poslednjeg imperatora" u noći između subote i nedelje kada se bori protiv legendarnog Amerikanca

  • 18

Fedor Emelianenko spreman je da ispiše još jednu stranicu istorije MMA sporta. "Poslednji imepator", kako zovu legendarnog Rusa, bori'e se protiv 38-godišnjeg Amerikanca Frenka Mira, nekadašnjeg UFC prvaka teške kategorije.

Borba je na programu u noći između subote i nedelje od 3.00, a merenje nije donelo veliku tenziju, iako je Fedor bio smrtno ozbiljan.

Ledenim pogledom je samo ispratio dolazak rivala, pa je na kraju samo usledilo rukovanje i razlaz, što možete pogledati od 4. minuta.

Inače, mnogi su smatrali da je Fedoru vreme da se povuče posle poraza od Meta Mitrionea pre skoro godinu dana, kada je nokautiran od strane borca koji je bio prosečan u UFC-u, a pre toga je imao kontroverznu pobedu protiv Fabia Maldonada u borbi iz 2016. godine, kada je dobio ozbiljne batine i gotovo mu je izmenjen lični opis, ali je sve to izdržao i na kraju pobedio.

Fedora će, nema sumnje, mnogi bodriti u Srbiji, ima status ikone ovde, na svakom koraku pokazuje ljubav prema našoj zemlji.

Kada se posle nekoliko godina pauze vratio u ring, odlučio je da u "kavez" uđe sa pesmom srpskog vladike Nikolaja Velimirovića "Vera večna, vera slavna".

VIDEO Ovaj srpski borac ne želi da izađe iz ringa:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    28. april 2018 | 13:04

    Fedor je veliki borac i sampion,to je jednostavno istina.Mislim da u 42 godinii ne moze da bude vrhunski sportista u ovom sportu.Mislim da je ovo revijalna borba da se stavi kesha na racun.Nadam se da ce pobediti.

  • Mbbape

    28. april 2018 | 11:41

    Ajmo masino, srecno ti bilo kralju..

  • Rajko

    28. april 2018 | 12:50

    Ako se ne varam... Amerikanac je pokazao tri prsta nakon rukovanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA