≫ 

Duško Todorović spreman za okršaj godine u Tokiju, čeka ga japanska legenda! (VIDEO)

Borba godine je pred nama!

  • 1
Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo iz menadžerske kuće "Mega promotion" i njenog vlasnika Darka Popivode, njegov klijent Duško Todorović spreman je za borbu 21. jula u Tokiju protiv Jošija Takahašija!

Todorović je 24-godišnji srpski MMA borac sa učinkom 6-0 i na velikom tradicionalnom turniru "Rings/The Outsiders" naći će se u centralnoj i najvažnijoj borbi protiv čuvenog Takahašija (30-27), veterana rođenog 1969, koji želi da pokaže kako i dalje može da se nosi sa svima.

- Takahaši je najpoznatiji japanski borac koji je u svojoj karijeri radio borbe sa svim velikim svetskim borcima u MMA (Bas Ruten, Semi Šilt, Džoš BArnet, Vitor Belfort, Melvin Manhof, Fabio Silva, Overman, Entini Ria...). Do ovog meča je došlo posle dugih pregovora sa predsednika Ringsa, gospodinom Akirom Maedom, koji je organizator turnira - rekao je nedavno Popivoda u najavi meča.

Talenat od kog se mnogo očekuje1 Foto: Milena Đorđević

Inače, posle ovog turnira naše MMA borce od oktobra čekaju pakleni mečevi u Las Vegasu, gde će se održavati FFC MMA turniri. Naši borci Duško Todorović, Aleksandar Ilić i Stefan Negucić su potpisali trogodišnji ugovor sa FFC-om, za 3 do 5 borbi godišnje.

Inače, Todorović je u poslednjoj borbi u oktobru prošle godine porazio Aleksandra Popeka u Lincu. Pred ovu borbu, uspešno je prošao merenje (84 kilograma), a borba će početi u subotu oko 10 časova pre podne, po srednjeevroskom vremenu.

Nemilosrdni Todorović: Neverovatnim bacanjem slomio ruku Gruzijcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ Kiki

    20. jul 2018 | 14:58

    Svaka čast momku, želim mu pobedu Ali mi izgleda zeleno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA