Vidi šta mi je uradio irski k***** sin! Habibov rođak pokazao kako ga je Konor ojadio u oktagonu (VIDEO)

Video je sve zvezde

  • 11
Foto: instagram.com

Abubakar Nurmagomedov, rođak UFC borca Habiba, uleteo je u oktagon kako bi se obračunao sa Konorom Mekgregorom i nije se proslavio.

Iako je Konor bio iznuren borbom, u samoodbrani je uspeo da napravi veliku modricu na licu Abubakara, koji je potom pokazao pratiocima na Instagramu šta mu se dogodilo.

Nazvao je Konora "irskim k*****im sinom", pokazavši da ne žali zbog svog poteza, koji može skupo koštati Habiba i celu ekipu.

Abubakara su odvukli iz oktagona, a Mekgregor se branio još od Zuibare Tukugova i Islama Makačeva, preostalih članova ekipe Nurmagomedova koji su kasnije uhapšeni.

- Pogledajte ša mi je uradio taj irski k... sin. Ali nisam mu ostao dužan. Bam, bum! Dao sam mu dva udarca!

VIDEO - Habib u našim srcima! Suze, radost i anarhija tokom slavlja na ulicama Mahačkale, glavnog grada Dagestana

VIDEO - Potpuno ludilu u Rusiji: Ovako su zemljaci pratili meč Nurmagomedova i Mekgregora

VIDEO - Zagrmeo Habib nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deff

    8. oktobar 2018 | 13:33

    Svi pisete gluposti jer ne pratite ovaj sport. Vi pisete onako da bi se reklo da je nesto napisano.. Sta je uzrok sve ovoga i zasto Konor napada Habiba... Secate li se kada je Habib samarao Konorovog coveka sto ga je navidno prozivao po drustvenim merzama? Tada je bilo njih 10 ,a in sam...E o tada je sve pocelo. Zbog toga je Konor i napao autobus i sve ovo se desava zbog toga.. i ko je prvi poceo nego Habib.. Udjite malo u srz problema..

  • Eimar

    8. oktobar 2018 | 12:23

    Aman ljudi vi dolazite iz pravoslavne zemlje vi nesmete ic napred daste bili dobri ko bogovi cim pobedujete crniste ko davoli treba jednom dase ova federalna sportska agencija razori jer ke u njoj sve zapadna mafija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA