≫ 

Fedor brutalno nokautirao Amera, a onda su Srbi uleteli u oktagon i ogrnuli ga našom zastavom usred Njujorka! (VIDEO)

Srpska trobojka bila je u centru pažnje posle borbe na Belator 208

  • 13

Ruski MMA borac Fedor Emelijanenko brutalno je savladao Amerikanca Čejla Sonena nokautom u prvoj rundi na Belator 208 u Njujorku. "Poslednji imperator" je dokazao da i sa 42 godine ima surov i snažan udarac i da s pravom nosi titulu jednog od najvećih MMA boraca svih vremena.

Po završetku borbe, u ring su ušli njegovi prijatelji iz tima, koji su imali srpske zastave. Jedan od njih ga je čak i ogrnuo ruskom zastavom tako da je delovalo da je u pitanju srpska trobojka, ali je ubrzo zatim okrenuo zastavu onako da bude u redosledu ruskih boja.

Fedor Emelijanenko i član njegovog tima sa srpskom zastavom; Printskrin: Youtube/Красная Машина l Red Machine
Tri prsta i srpska zastava u pozadini dok Fedor daje izjavu; Printskrin: Youtube/Красная Машина l Red Machine

Ipak, dok je Emelijanenko čekao davanje izjave, u pozadini su se sve vreme videle zastave Srbije, kao i podignuta tri prsta.

Emelijanenko je u ring ušao, kao i uvek pre, uz pesmu vladike Nikolaja Velimirovića "Vera večna", pa su ti stihovi pravoslavlja odjekivali halom u Njujorku dok je on ulazio u oktagon.

U ponovo je, kao i uvek, pre borbe skinuo i poljubio krst.

Fedor u svaki meč ulazi s verom u Boga i pesmom vladike Nikolaja Velimirovića; Printskrin: Youtube/Красная Машина l Red Machine

A u ringu je bio silan protiv Amerikanca Čejla Sonena i plasirao se u finale Belator turnira za teškaše, gde ga čeka Rajan Bader, koga Emelijanenko smatra veoma ozbiljnim borcem.

- Čejl je udarao snažno i pokazao je da se dobro pripremao. Hvala Bogu nisam se umorio i još mogu da se borim. On je sjajan i veoma snažan borac, imao sam priliku da ga gledam tokom otvorenog treninga. On je veoma dobar i ozbiljan rival - rekao je Fedor po završetku borbe, dok su oko njega dva člana njegovog tima mahala zastavama Srbije.

Pogledajte celu borbu između Fedora i Čejla Sonena na 2 minuta i 50 sekundi.

VIDEO: Bakočević o UFC 229: Kad te se Habib dokopa to ti je potpuno druga životinja kao da te napao čovek od 100kg a ima 70!

VIDEO: Zagrmeo Stošić posle istorijskog debija u UFC: Nek se spremi sledeći!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стаменковић Милан

    14. oktobar 2018 | 21:28

    Хвала Богу, брат Фјодор Емелијаненко је победио. Нас петорица из Чикага је било тамо и тачно је да су нам браћа Руси указали част. Мислим да је ово први пут да поред своје, Фјодор и његов тим истакну и заставу неке друге земље. У октагону је био и наш момак, Жељко и мислим да су Фјодор и он кумови. Поздрав за моје другаре и браћу с којима сам синоћ био тамо. Косто, Милоше, Андро и мајстор Милоше, да сте живи и здрави.

  • Sasa

    14. oktobar 2018 | 21:05

    Gledao sam svaki njegov meč,za mene najbolji borac svih vremena.Srecno Fedor u finalu.

  • Nemanja

    14. oktobar 2018 | 21:50

    Ovo kako se on bori je umetnost...on je po meni najjaci covek svih vremena u tuci 1 na 1.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA