Zovu ga ''čovek zver'' koji prkosi gravitaciji: Upoznajte Nišliju koji ima neverovatnu snagu i radi brutalne treninge (VIDEO)

Pored fizičke snage, Marko Nikolić ističe da je podjednako bitna i snaga uma da bi sa telom mogli da uradite sve što poželite

  • 10

Marko Nikolić je momak iz Niša, koji čitavog svog života trenira, pa je sve to dalo rezultata koji se vide danas. On je grupni i personalni trener, koji je kreirao poseban brend Freestyle power, a usput je stigao pored svakodnevnih treninga da završi osnovne i master na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, a trenutno je na doktorskim studijama.

Njega zovu i ''čovek zver, koji prkosi gravitaciji'', a on ističe da je osim fizičke snage bitna i snaga uma, kako bi čovek mogao od svoga tela da uradi sve što poželi.

- Ishrana je veoma važna, kako se hranimo, tako treba da vežbamo. Ishrana i vežbanje su podjednako važni, ma koliko neko više isticao da je ishrana bitnija, da je 80% ishana, a 20 % trening. Ja razbijam te predrasude - ističe Nikolić.

Pored fizičke snage, Nikolić je ponosan na to što je upisao fakultet i što je bio najbolji student sa prosekom 9.5, nakon čega je završio i master, dok je trenutno na doktorskim studijama.

- Stao sam malo sa doktorskim studijama, zbog svih mojih silnih obaveza. Drugi moj uspeh je kreiranje brenda Freestyle power-a, imam preko 20 trenera širom Evrope, a naredni veliki uspeh je moja prva knjiga ''Put ka uspehu''.

- Na putu do uspeha nailazimo na mnogo prepreka, bilo da je to trening, biznis, škola... Važno je da čovek ne skrene sa puta, da bude fokusiran na ono što radi, da veruje u sebe, i tako će sigurno doći do uspeha - zaključuje Marko Nikolić.

Pogledajte video nekih od brutalnih kadrova Nikolićevog treninga, koji će vas sigurno motivisati:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    22. avgust 2017 | 21:13

    Ishrana mu malo i u ampuli ;)

  • Nikola

    22. avgust 2017 | 22:38

    Smorio vec, iskace iz pastete. Na IG ga svaki 3. profil promovise i to sa jednom te istom pricom. Pustite gas malo

  • Keba 10000

    22. avgust 2017 | 22:51

    Sve je to super ali prkosi gravitaciji?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA