MUŠKI TRENING SVE POPULARNIJI MEĐU MLADIMA: Građani učestvovali u takmičenju Sport Vision Challenge by Under Armour (FOTO)

Organizovanjem zanimljivog fitnes takmičenja, kompanija Sport Vision, lider u sportskoj maloprodaji, još jednom je iznenadila i nagradila svoje potrošače

  • 0

U Šoping centru Ušće održao se SPORT VISION CHALLENGE BY UNDER ARMOUR, takmičenje na kojem su, u borbi za vredne nagrade, brojni posetioci testirali svoju fizičku spremnost.

Organizovanjem zanimljivog fitnes takmičenja, kompanija Sport Vision, lider u sportskoj maloprodaji, još jednom je iznenadila i nagradila svoje potrošače. Spremni da pokažu svoju fizičku spremnost, mladi vežbači su stajali u redovima, čekajući priliku da ostvare odlične rezultate i osvoje Under Armour sportsku opremu.

Deo SPORT VISION CHALLENGE BY UNDER ARMOUR takmičenja bili su i poznati glumci Srđan Timarov i Slobodan Stefanović, te voditelj Boško Jakovljević, koji su, kao poznati i posvećeni vežbači, svojim primerom motivisali posetioce da se priključe takmičenju.

Foto: Promo

Za dolazak do finala izazova svaki učesnik trebao je da odradi niz raznih fitnes vežbi, a najuspešniji od njih su u finalu, koje se održalo u Sport Vision prodavnici, odmerili snage u izvođenju zgibova. Pobednik i dobitnik glavne nagrade, Under Armour opreme, bio je Branislav Mitrović, koji je napravio čak 43 zgiba u nizu.

Foto: Promo

U okviru promocije nove kolekcije za muški trening, novi brend na tržištu, Under Armour, nagradio je vrhunskom sportskom opremom ukupno 15 najboljih učesnika.

Foto: Promo
Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA