Lud, luđi, Kasano: Ujutru rekao da se povlači iz fudbala, popodne se predomislio!

Tipično "kasanovski" veleobrt u taboru Verone

  • 0

Običan dan u životu Antonija Kasana: probudio se, osetio je da je vreme da ide u penziju i zakazao konferenciju za 16 sati da kaže kako se povlači iz fudbala, ali se onda malo kasnije obratio medijima i rekao da se predomislio i da će ipak igrati naredne sezone u Veroni za koju je potpisao pre nedelju dana.

Tipično "kasanovski", zar ne?

U toku jutra samo mu je "došlo" da se povuče i da prestane da igra fudbal, ali shvatio je da je to, ipak, nije baš tako mislio.

- Želim da kažem da sam se predomislio - bilo je prvo što je izustio.

- Bilo mi je teško jutros. Osetio sam se umorno, pa sam razgovarao direktorom (Filipo Fusko) kome sam rekao da želim pauzu. Međutim, moj izbor je da nastavim da igram, samo sam imao trenutak slabosti. Često razmišljam srcem, ali ovoga puta glava je presudila, ali i zahvaljujući mojoj supruzi, direktoru kluba i treneru Pekiji nastavljam.

Kasano je objasnio osećaj koji je imao kad se probudio.

- Želim da ovoga putem dobijem. Jutros me je moje srce prevarilo kao mnogo puta do sada. Želim da nastavim da igram, i siguran sam da ću pobediti. Želim da se zahvalim predsedniku Verone, direktoru i momku iz kluba Fabiju koji mi pomaže od kada sam došao ovde i radi na tome da preseli moju porodicu. Odluku koju sam doneo jutros bila je luda. Zaboravimo na to. Sve što sada želim je da pobeđujem sa mojim timom.  Navijači? Neka znaju da nisam poželeo da pređem u drugi klub, i izvinjavam im se ako su mislili da sam ih izdao. Oni su naš 13,  a ne 12. igrač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA