≫ 

DA LI SU U SLOVANU PREVARILI PARTIZAN? Postoji klauzula koja će transfer Sume učiniti još skupljim!

Trljaju Slovaci ruke posle transfera Gvinejca

  • 30

Navijači Partizana i dalje nagađaju oko novca koji je izdvojen za transfer fudbalera Sejdube Sume, a tu dilemu nisu razrešili ni predstavnici Slovana iz Bratislave.

Spekulisalo se o sumi od 1,2 miliona evra i 20 procenata od sledeće prodaje, zatim se spominjala cifra od 1,65 miliona, da bi se posle svega oglasio potpredsednik slovačkog kluba Ivan Kmotrik.

>>>NAVIJAČI OLIMPIJAKOSA POČELI ORGANIZACIJU ZA BEOGRAD: Vreme je da pokažemo grobarskim kukavicama ko su Gate 7 i Delije! (FOTO)

>>>UEFA se konačno oglasila o gostujućim navijačima za meč Partizan - Olimpijakos!

>>>Zvezda dovela bivšeg igrača Partizana! U Čukaričkom neverica: Ništa nismo mogli!

- Zadovoljni smo iznosom, ovaj transfer će osigurati budućnost kluba. Sejduba je imao sjajnu sezonu sa 25 golova, to mu je podiglo cenu i sada je treći najveći transfer kluba. Dogovor podrazumeva i bonuse koji bi dodatno mogli da povećaju vrednost transfera - naveo je Kmotrik.

Pre ovog transfera, Slovan je najviše profitirao od prelaska Vladimira Kindera u Midlzbro 1997. (današnjih 2,1 miliona evra) i Petera Dobrovskog u Real (3,4 miliona).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA