ZVEZDIN DŽEKPOT: Nema mnogo igrača u svetu kao što je Nemanja Radonjić!

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela u superlativu govorio o novom pojačanju

  • 21

Radno je bilo na Marakani u subotu! Osim redovne konferencije za medije, gde je Vladan Milojević najavio meč sa Radničkim, Crvena zvezda je predstavila i dva pojačanja.

Najpre je pred novinare izašao Milan Rodić, a zatim i dugo najavljivani Nemanja Radonjić o kom je u superlativu govorio sportski direktor Mitar Mrkela.

>>> Mrkela otkrio ko će otići iz Zvezde do kraja prelaznog roka!

- Radonjić je igrač neverovatnog potencijala. Sarađivao sam s njim i igrač je kakav je potreban Zvezdi. Nema ih mnogo u Srbiji, nema ih mnogo ni u svetu - jasan je bio Mrkela.

Printskrin: Zvezda TV

Krilni napadač je, s druge strane, potvrdio da je ostvario dečački san.

>>> Prve reči Radonjića po dolasku u Zvezdu: Poginuću za ovaj grb! I kada sam bio u Partizanu, nisam krio da sam zvezdaš (VIDEO)

- Drago mi je što sam došao u najveći klub na Balkanu. Ispunio sam svoj dečački san. Nadam se da ću opravdati očekivanja kluba i navijača. Spreman sam da pokažem ljudima u Srbiji da više nisam onaj Radonjić odranije, a mogu da kažem i to da za svoje ranije grehove i nisam sam kriv - rekao je Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA