Težak napad Stouka na Arnautovića zbog odlaska u Vest Hem, a onda je odbrusio Markov brat!

Austrijski reprezentativac srpskog porekla potpisao je petogodišnji ugovor sa Vest Hemom

  • 0
Srbija - Austrija, Marko Arnautović Foto: Marko Todorović

Marko Arnautović se našao na meti kritika Pitera Koutsa, predsednika njegovog bivšeg kluba, Stouk Sitija.

Austrijski reprezentativac srpskog porekla potpisao je petogodišnji ugovor sa Vest Hemom, u vrednosti od 27 miliona evra, čime je postao najskuplji "čekićar".

- Razočarani smo njime, jer mi smo mu povratili karijeru. Razočarani smo i njim i ljudima oko njega. Naši menadžeri i treneri su radili veom naporno na njegovom razvoju, i napravili su ime od njega. Prošle godine smo toliko radili na njegovom dugoročnom ugovoru, da bi on već sledećeg leta otišao. Ali tim je važniji od pojedinca - rekao je Kouts.

Reagovao je Markov brat i agent Danijel Arnautović, rekavši Kouts uopšte nije imao poštovanja prema fudbaleru, i da treba da bude zahvalan s obzirom koliko je Stouk zaradio od njega.

- Neću vam reći zašto je Marko otišao iz Stouka. Reći ću samO da bi gospodin Kouts trebalo da počisti đubre u svom dvorištu, pre nego odluči da upre prstom u nekoga van kluba. Ako klub želi da otkrije na šta mislim, na njima je, ali ovo je poslednji put da komentarišem bilo šta što poručuju iz Stouka. Lično želim da im se zahvalim na hrabrosti što su pre četiri godine potpisali mog brata - rekao je Danijel Arnautović.

Austrijski reprezentativac je postigao 26 golova za četiri sezone u Stouku, gde je došao iz Verdera 2013. godine za 2.800.000 evra.

Za Austriju je odigrao 62 utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA