Lepe Čehinje spremne da daju maksimum protiv Zvezde: Atraktivne plavuše ispozirale za Telegraf pred odlazak na stadion (FOTO)

Naš novinar u lepom društvu nekoliko sati pred meč Zvezde i Sparte

  • 6

Fudbaleri Sparte nadaju se podvigu protiv Crvene zvezde u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Reklo bi se da nimalo lak posao čeka Stramaćonijev tim, ne zbog samog rezultata koliko zbog činjenice da su Česi odigrali veoma loše u Beogradu, pa su mnogi skloni utisku da je srpski tim u ovom trenutku superiorniji.

>>> Pesma Delija se ori ulicama Praga: Pogledajte zagrevanje navijača Zvezde pred Spartu (VIDEO)

Zato će navijačka podrška biti od ključne važnosti po Spartu, a za nju će se pobrinuti i ove dve simpatične navijačice praškog tima koje je reporter Telegrafa zatekao na ulicama Praga i zamolio ih da ispoziraju.

Obe su sa zadovoljstvom pristale na mini foto "sešn" za naš portal i hvala im na tome, pa evo sada imate priliku da se i uverite o prirodnim lepotama Češke o kojima ste do sada često slušali toliko puta.

Nasmejane plavuše, obe u dresu omiljenog kluba, pucaju od optimizma, tvrde da će Sparta pobediti Zvezdu i plasirati se dalje, naravno, drugačija očekivanja od njih dve nismo ni očekivali.

Mi kažemo, neka one ostanu ovako lepe i nasmejane, ali neka im se ne ispuni samo ova želja.

Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA