≫ 

Zvezda i Rikardinjo: Da li ovaj potez Milojevića znači i kraj za Brazilca u klubu?

Milojević izostavio Brazilca i za utakmicu sa Čukaričkim

  • 21

Zvezda i Rikardinjo - razlaz je, izgleda, sve bliži.

Fudbaler koji je sa etiketom najvećeg i najplaćenijeg pojačanja ovog leta stigao među crveno-bele, u prvih nekoliko utakmica nije opravdao očekivanja stručnog štaba, pa u klubu polako gube strpljenje sa njim.

>>> Zvezda krenula u Prag, za Rikardinja nije bilo mesta u avionu! (VIDEO)

Trener Milojević ga nije ni vodio u Prag na revanš sa Spartom, a neće ga biti ni u protokolu meča sa Čukaričkim u nedelju.

Da li je ovo još jedan pokazatelj da su Rikardinju odbrojani dani u našem najtrofejnijem klubu?

- Na svakom mestu se od Brazilaca očekuje najviše, i u Brazilu, tako je i ovde, jer je Zvezda veliki klub, ja želim to i da pokažem - rekao je ne tako davno Južnoamerikanac na promociji u pres centru na "Marakani".

Do meča u Pragu ustalio se u postavi, ali bez konkretnog učinka, što je za igrača sa platom blizu 500.000 evra jednostavno nedopustivo.

Za utakmicu sa Čukom zato ga nema, a Milojević računa na sledećih 19 igrača:

- Damira Kahrimana, Milana Borjana, Filipa Stojkovića, Vujadina Savića, Uroša Račića, Dušana Anđelkovića, Srđana Babića, Marka Gobeljića, Branka Jovičića, Nemanju Milića, Nenada Milijaša, Mičela Donalda, Ričmonda Boaćija, Gelora Kangu, Abrahama Frimponga, Luku Adžića, Nemanju Radonjića, Aleksandara Pešića i Vanju Vučićevića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemac

    6. avgust 2017 | 09:55

    Podseća na Pabla Mouche-a...retko kad nam ne neki juznoamerikanac pomagao (kastiljo na primer)..barkos,molina,ailton,mouche pa sad i ovaj..

  • Lucho

    6. avgust 2017 | 10:29

    A zbilja,zasto nasi klubovi ne potraze igrace iz Rusije i ostalih Ex Sssr zemalja...jaki,puni snage,slican mentalitet,dovoljno jeftini...a garant slican kvalitet...

  • Pakistanac

    6. avgust 2017 | 10:03

    Terzic ga je hvalio kao da je Sokrates.Sta sad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA