≫ 

Partizanov novi tata spasao ekipu protiv Vojvodine! (VIDEO)

Crno-beli uspeli da upišu pobedu u derbiju u Novom Sadu

  • 75

Partizan se izvukao na "Karađorđu".

Srpski šampion je u samom finišu utakmice 5. kola Superlige sa Vojvodinom uspeo da izbegne da i drugu utakmicu zaredom ostane bez pobede.

Vojvodina - Partizan 0:1

(Ostojić 89)

VOJVODINA: Rockov - Lakićević, Planić, Da Silva, Bureković - Vukasović - Subotić, Jovančić (od 90. Nešković), Mesarović (od 77. Mihajlović), Bempah - Malbašić (od 87. Antić).

PARTIZAN: Jovičić – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić – Radin, Jevtović – Janković (od 86. Đuričković), Suma (od 79. Ilić), Pantić (od 59. Jovanović) – Tavamba.

Jedini gol u 89. minutu postigao je Bojan Ostojić (koji je ove nedelje postao otac) posle kornera, što je i prvi primljen Vošin gol od početka sezone.

Sada se Crvena zvezda, zahvaljujući pobedi nad Bačkom, osamila na vrhu sa 15 bodova, dok je Vojvodina druga, a Partizan treći sa po 12 bodova.

Utakmicu je definitivno obeležio golman Vojvodine, Emil Rockov, koji je fenomenalnim intervencijama frustrirao crno-bele, pogotovo Sumu.

U Novom Sadu viđena je vrlo tvrda utakmica, i Partizan je bio konkretniji u prvom poluvremenu, ali je pomenuti 22-godišnji golman sa nekoliko vrhunskih intervencija sprečio Tavambu i Sumu da zatresu mrežu. S druge strane, Voša nije to znala da iskoristi i bila je nemaštovita u napadu.

To se promenilo u drugom poluvremenu, agresivniji su bili domaći, ali nije bilo prave završnice. Partizan je bio strpljiv do kraja i iz prekida, posle dobro izvedenog gola Đuričkovića, Ostojić je doneo važnu pobedu pred evropski okršaj sa Videotonom.

Podsetimo da u sastavu crno-belih nije bilo Uroša Đurđevića i povređenog Kosovića.

Inače, početkom drugog poluvremena, došlo je do manjeg incidenta između navijača na kod severne i zapadne tribine, ali je Žandarmerija momentalno reagovala. Utakmica je prekinuta bukvalno na minut.

Superliga, 5. kolo:

Nedelja:

Crvena zvezda - Bačka 3:1 (1:0)

(Pešić 38, Frimpong 54, Račić 86 - Čeković 81)

Zemun - Čukarički 2:0 (1:0)

(Denić 15, Mladenović 56)

Vojvodina - Partizan 0:1 (0:0)

(Ostojić 89)

Napredak - Borac Čačak 20.00

Radnički Niš - Rad 20.00

Ponedeljak:

Spartak - Mačva 20.00

Voždovac - Javor 20.00

Mladost - Radnik 20.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lapovo

    13. avgust 2017 | 21:13

    rockov je jedan od najboljih golmana u srbiji.sa tim detetom treba samo raditi i bice vrhunski golman.jeste njegov gol, ali grese i mnogo iskusniji.steta sto neko iz partizana ovog decka nije video na vreme.

  • karma

    13. avgust 2017 | 20:56

    Ovi momcibez pola tima rasturaju crveno bele..navika je tu boju gaziti hahaha

  • Partizanovac

    13. avgust 2017 | 21:04

    Svaka čast Partizan! Idemo dalje u nove pobede i borbu za titulu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA