Kosti muka od Kontea: Tretiraju me kao kriminalca

Brazilac ne krije želju da se vrati u Atletiko Madrid

  • 5

Premijer liga nije dobro počela za Čelsi. Poraz na domaćem terenu od Barnlija pokrenuo je lavinu negativnih komentara na račun "plavaca".

Prodaja Nemanje Matića Mančester Junajtedu i dovođenje Alvara Morate za 70 miliona samo su neke od zamerki Konteu.

Kao da to nije bilo dovoljno, sada se oglasio Dijego Košta i isprozivao Italijana.

- Kukavica, nema nimalo harizme. Trebalo je sve da mi kaže u lice, a ne da šalje SMS poruke. Ja sam prošle zime odbio da odem u Kinu, a hteli su da me prodaju. Rešio sam da ostanem, ponudili su mi novi ugovor, stvar je bila gotova, ali priča se da je Konte sprečio klub da potpišem i ostanem u Čelsiju rekao je Košta.

Brazilac koji trenira u domovini ne krije želju da pređe u Atletiko Madrid i vrati se na teren, iako ističe da je spreman da plaća kazne koliko god treba jer je odbio da trenira sa rezervnim timom.

- Nema problema, plaćaću kazne, ostajem u Brazilu, neće me ponižavati, mnogo sam dao klubu da bi se na ovaj način ponašali. Neka me puste u Atletiko ako im nisam potreban - dodao je Dijego Kosta.

Priznaje da je imao ponude i drugih klubova, ali on želi da se vrati u klub u kom je proveo četiri godine, dok za Čelsi nije imao reči hvale.

- Ponašaju se kao da sam kriminalac, nisam uradio ništa, hoću u Atletiko, iako sam imao ponudu Milana - izjavio je Brazilac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The blues

    14. avgust 2017 | 11:49

    Debilizam, u trenutku kad smo ostali sa jednim napadacem Moratom, oni se ovako ponasaju prema Costi, mesto da ga vrate u tim, Batsuaji je katastrofa, nije ni za drugu spansku, a na trzistu nema napadaca takvog kvaliteta kao sto je Dijego. Ne znam sta se desava ali uprava je pogubila konce, prodaja Matica katastrofa, razbili smo sampionski sastav i kao po pravilu sledi nam kazna u vidu ocajnih rezultata.

  • Ja

    14. avgust 2017 | 11:39

    Idi u Junajted

  • Srdjan

    14. avgust 2017 | 12:04

    Ostani ti u Brazilu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA