Fudbaler Olimpijakosa pecnuo navijače Rijeke: Ne možete napraviti atmosferu kao u Beogradu!

Bivši igrač Hajduka, a sada uzdanica Pirejaca Hrvoje Milić ne plaši se atmosfere na Rujevici

  • 4

Nekadašnji igrač Hajduka, a sada član Olimpijakosa Hrvoje Milić, rekao je da navijači Rijeke ne treba mnogo da se uzdaju u atmosfera na prepunoj Rujevici kao jedan od glavnih aduta za pobedu.

On je istakao da navijači prave dobru atmosferu, ali da to nije ni blizu one u Beogradu.

– Svaka čast Rujevici i Rijeci, ali atmosfera s Rujevice sigurno se ne može uporediti s atmosferom koja je vladala u Beogradu!

- Ali Olimpijakos takve atmosfere uopšte ne uzbuđuju niti mi marimo za to, pokazali smo to konačno protiv Partizana. Da ne govorim o tome kakva je atmosfera na stadionima u Grčkoj kada se igraju veliki derbiji ovdašnjeg fudbala. Rijeka sigurno ne može da igra na kartu navijača u revanšu - rekao je Milić, a preneo Jutarnji list.

Foto: Wikipedia/Бекетова Светлана

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • izdaja

    18. avgust 2017 | 22:34

    Koliko podmetanja da se unisti srpski fudbal.Cim nekoga postave iz Zvezde znajte da je na zadatku da se sve gazi i unistava..pa zar smo zaboravili Pizona , Mihu sad muslin i ovaj..kad sve bude kasno onda cemo shvatiti..Jedini i zadnji uspjeh je bio sa Anticem sve drugo je bila IZDAJA sa zvezdasima je izdaja do bola..

  • francuz

    19. avgust 2017 | 13:11

    rodjace,ovde je prica o utakmici olimpijakosa i rijeke. da li je moguce da ste toliki kompleksasi da vam Zvezda ne izbija iz usta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA