Rastužio je navijače Čelsija: Matić naveo dva razloga za prelazak u Junajted

Srpski fudbaler smatra da su i njegovi prethodni klubovi Benfika i Čelsi veliki, ali da je Mančester, ipak, nešto posebno

  • 3

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić izjavio je da nije mnogo razmišljao kada je stigla ponuda Mančester junajteda i da su za dolazak na Old Traford presudila dva razloga - Žoze Murinjo i veličina kluba.

- Murinjo je izuzetno važan za moju karijeru. On me je doveo u Čelsi iz Benfike, a sada je odlučio i da me dovede ovde. Zbog njega sam tu, ali i zbog veličine Mančester Junajteda. Kada tako veliki klub zove ne razmišljate puno, odlučio sam brzo - rekao je Matić za Skaj sports.

Matić, koji je dolaskom u Junajted postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji, smatra da su i njegovi prethodni klubovi Benfika i Čelsi veliki, ali da je Mančester, ipak, nešto posebno.

- Mančester je Mančester, od prvog dana ovde sam osetio snagu i veličinu kluba, a posebna priča sz navijači koji daju fantastičnu podršku - rekao je Matić, od koga se očekuje da zajedno sa Pol Pogbom bude odlučujući faktor na putu Junajteda do titule u Premijer ligi, prve posle odlaska Ser Aleksa Fergusona.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA