Napredak isprozivao Partizan i Zvezdu zbog odlaganja utakmica: Da li uopšte da navijamo za njih u Evropi posle ovoga?

Sportski direktor ''Čarapana'' se pita gde se to još odlažu utakmice zbog učešća njihovih klubova u Ligi šampiona ili Ligi Evrope

  • 19

Sportski direktor Napretka, Bojan Filipović kritikovao je večite zbog odlaganja utakmica za ovaj vikend zbog obaveza koje imaju u Evropi u duelima sa Krasnodarom i Videotonom. Napredak je ovog vikenda trebalo da igra protiv Partizana u Beogradu, ali utakmica neće biti odigrana sada, jer crno-beli žele da se bolje spreme za revanš u Mađarskoj protiv Videotona.

>>> Pita li iko išta Napredak i Borac u ovoj borbi za srpski fudbal? (Ali stvarno)

Napretku se to nije dopalo i oštro je kritikovao oba večita rivala i istakao da se manji klubovi očigledno ništa ne pitaju u Superligi.

- Mi se očigledno ništa ne pitamo i to nema smisla. Da li se fudbal u Sribji igra samo zbog Partizana ili Zvezde? Zar je interes srpskog fudbala igranje pred praznim tribinama? I ko još u svetu odlaže utakmice nacionalnog prvenstva zbog učešća svojih klubova u Ligi šampiona ili Ligi Evrope - rekao je Filipović za Žurnal.

On se čak i zapitao da li uopšte navijati za srpske predstavnike u revanš utakmicama, jer onda može da se desi da stalno odlažu svoje mečeve kada počne grupna faza?

- Rezervisali smo hotel, autobus. Stručni štab je pripremio ekipu da nastavi uspešan niz. I šta ćemo sad? Kao klub sa evro ambicijama Partizan valjda ima igrački kadar da istrpi igranje na dva fronta, zašto ona traže odlaganje.

- Pitam se, treba li uopšte da navijamo za naše predstavnike na međunarodnoj sceni, ako će uoči svake utakmice u Evropi da odlažu one u domaćem prvenstvu i stavljaju pod znak pitanja smisao postojanja naše lige - zaključio je direktor Napretka.

Utakmica između Partizana i Napretka, koja je trebalo da bude odigrana predstojećeg vikenda, biće zakazana u prvom slobodnom terminu u zavisnosti od uspeha Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina!

    19. avgust 2017 | 19:28

    Totalno u pravu!

  • Keba 10000

    19. avgust 2017 | 22:24

    I ja kao cigan kažem da je čovek u pravu 100%

  • imperija

    19. avgust 2017 | 19:34

    U pravu su!!! Frustrirani partizan mora da odlozi utakmicu jel nisu bili u stanju da pobede videoton u beogradu, pa sad paranoja... bolje da igraju protiv napredka pa da im to bude alibi ako puknu u madjarskoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA