Dogovoren jedan od najvećih transfera ovog leta: Čelsi konačno prodao Koštu!

Klubovi su dogovorili sve uslove oko transera Brazilca koji igra za Španiju i on će se u januaru vratiti u Madrid

  • 0

Čelsi i Atletiko Madrid su u subotu postigli dogovor oko transfera Dijega Košte, koji će se ponovo vratiti u Madrid. Bilo je jasno tokom leta da je Koština era u Čelsiju završena, a on je istakao da će se samo vratiti u Atletiko Madrid.

Na kraju mu je želja ispunjena i klubovi su se dogovorili oko transfera sjajnog napadača, koji će se preseliti u Španiju u januaru, kada Atletiku istekne kazna koju imaju od UEFA u vidu zabrane dovođenja igrača.

Atletiko će platiti Čelsiju 45 miliona evra, uz mogućnost da obeštećenje poraste za još 10 miliona u zavisnosti od klauzula koje će biti u ugovoru vezanih za Koštin učinak u Atletiku.

Atletiko je odlučio da ne plati obeštećenje sve dok se Čelsi i Košta sami ne dogovore i raščiste nedoumice vezane za kaznu koju je klub iz Londona izrekao napadaču jer se nije pojavio na početku sezone i nije se stavio na raspolaganje Antoniju Konteu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA