Počivaj u miru odbrano Tuluza! Nejmar magijom poslao u penziju 6 protivničkih fudbalera i dao gol, a pre toga asistirao kao na bič sokeru (VIDEO)

Vredi pogledati još jednom detalje sa utakmice PSŽ - Tuluz, gde je najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji pokazao zašto vredi 222 miliona evra

  • 4
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Nejmar igra u neverovatnoj formi od dolaska u PSŽ i na obe utakmice je postigao gol na startu prvenstva. Najpre na gostovanju Gengampu, a sada i na debiju na Parku Prinčeva protiv Tuluza u pobedi od 6:2.

Brazilac koji je ovog leta stigao iz Barse za neverovatnih 222 miliona evra, dva puta se upisao u listu strelaca i dva puta je asistirao za gol. Posebno spektakularni bili su peti i šesti gol PSŽ-a, a u oba je Nejmar imao uticaj.

Najpre je u 84. minutu centrirao iz kornera i pronašao samog Kurzavu na petercu, koji je izveo salto i makazicama zakucao loptu u mrežu golmana Tuluza. Bila je to akcija koja podseća na slične koje izvode majstori bič sokera.

Šlag na tortu došao je u 91. minutu, kada je Nejmar pokazao pravu magiju i praktično sam prevario čitavu odbranu Tuluza uz nekoliko sjajnih driblinga za novi gol i konačan trijumf od 6:2. Šest igrača gostiju mu nije moglo ništa i faktički je sam bio uspešniji od svih njih.

Pogledajte još jednom te golove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    21. avgust 2017 | 14:45

    planiram da odigram 1000 dinara na to da ce PSZ odigrati sve utakmice do kraja prvenstva sa 3+, ali cvikam..a mako budem duze cekao, pasce kvota.nzm sta mi je ciniti

  • Bla bla truc

    21. avgust 2017 | 17:44

    Neko je bese pricao da ce Nejmar propasti u PSZ jer mu ovamo namestali golove Suarez i Mesi? Hahah, decko ce ovde da izdominira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA