Kako je dobro videti vas opet: Runi dao gol, pa onda "upropastio" navijače Sitija i na društvenoj mreži (FOTO)

Napadač Evertona u publici prepoznao navijače sa kojima se proziva godinama

  • 0

Navika je čudo!

Vejn Runi je nastavio da maltretira Mančester siti i u dresu Evertona, što mu je jako poznat osećaj jer je to dugo godina radio i kao igrač najvećeg rivala Juajteda.

>>> Runi terorisao Siti i u dresu Evertona, ali je bunker pukao u 82. minutu (FOTO) (VIDEO)

Vođa navale "karamela" postigao je vodeći gol za goste iz Liverpula na "Etihadu", koji, ipak, nisu umeli da sačuvaju prednost ni sa igračem više, tako da zadovoljstvo ekipe iz Liverpula nije potpuno.

Runi je nedugo posle meča, porukom na tviteru, "dosolio" na ranu navijačima Sitija sa kojima je tokom godina razvio "specijalan odnos".

- Uvek je lepo videti neka od dobro poznatih lica - napisao je Runi, aludirajući na pojedine pristalice "građana" kojima je očigledno, tokom godina, uspeo da upamti lica.

I stvarno: na tribini iza gola Sitija bili su neki od navijača koji su svih prethodnih godina sa otprilike istog mesta pratili utakmice.

Engleski mediji su čak uporedili fotografiju nastalu pre pet godina kada je Runi bio strelac za Junajted, i ovu kada je dao gol za Everton: na obe se vide trojica istih ljudi (raspoređeni na dve pozicije) kako prozivaju sjajnog napadača.

Pogledajte uporedne fotografije OVDE.

Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA