RTS postigao dogovor sa Arenom za prenose utakmica Zvezde i Partizana u Ligi Evrope!

Javni servis samo u 1. kolu neće biti u prilici da direktno prenosi meč iz Berna

  • 20

Mnogi navijači Partizana izrazili su nezadovoljstvo što RTS neće prenosti direktno duel crno-belih iz Švajcarske protiv Jang Bojsa, ali će se obradovati informaciji da će od 2. kola, pa do kraja Lige Evrope RTS prenositi mečeve oba srpska kluba u Ligi Evrope.

>>> RTS odgovorio Grobarima zašto neće prenositi meč Jang Bojs - Partizan!

Kako Telegraf saznaje, RTS je dogovorio sa Arenom da direktno prenosi mečeve i Zvezde i Partizana do kraja grupne faze Lige Evrope.

Podsetimo, RTS je imao pravo na prenos jedne utakmice i da bira koju želi u zavisnosti od atraktivnosti duela. Za prvo kolo su se odlučili da to bude Zvezda - BATE, a zbog toga je Arena dobila prvenstvo prenosa meča Jang Bojs - Partizan.

Zato je RTS imao mogućnost prenosa jedino ukoliko se dogovori sa Arenom. Za prvo kolo dogovor nije postignut, pa će meč Jang Bojs - Partizan prenosti samo Arena, i to na svom 3. kanalu.

Ipak, Javni servis Srbije je uspeo da se dogovori sa TV Arena sport za prenose od 2. kola, pa će se od tada i mečevi Zvezde i Partizana prenositi na RTS-u do kraja grupne faze Lige Evrope.

Podsetimo, Partizan u četvrtak gostuje Jang Bojsu, a taj meč je na programu u 19.00 uz prenos na Arena sport 3, dok Crvena zvezda na Marakani dočekuje BATE Borisov sa početkom od 21.05, uz prenos na RTS-u.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakav mrak

    13. septembar 2017 | 21:21

    Mogao bih da razumem da se poklapaju termini utakmica ali s obzirom sa je jedna u 19h a druga u 21.05h nije mi jasno da se ne prenosi prvak zemlje osvajac duple krune a prenosi se Zvezda ...smena direktora koji je teski poltron vlasti

  • Mire

    13. septembar 2017 | 20:20

    Hahaha samo prvo kolu u Benu , pa dragi RTS nema drugog kola u Bernu samo jedna utakmica u svici.

  • Semajlirane pufne

    14. septembar 2017 | 01:35

    Cccc eeee kad vi zavisite od arene i prvi put u istoriji igraju zajedno dva naša najveća kluba u Evropu i to niste mogli da otkupite ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA