Kad braniš dobro, pročitaš penal, a Mesi ti da 4 gola: Pogledajte samo očajničku reakciju bivšeg golmana Zvezde posle 5. pogotka! (VIDEO)

Neće po lepom pamtiti Marko Dmitrović Barsu, što nije zaslužio

  • 3

Bivši golman Crvene zvezde Marko Dmitrović učinio je sve što je u njegovoj moći da zaustavi Barsu, ali nije imao pravu podršku saigrača.

Lionel Mesi dao je četiri gola, jedan pogodak je pao posle sjajne intervencije Dmitrovića upravo posle šuta Argentinca, ali naš nekadašnji mladi reprezentativac nije imao snage da ukroti i odbitak.

Pored toga, nekoliko puta je odbranio zicer ili maestralno istrčao da spreči najgore, ali se završilo sa velikih 6:1. Posle petog gola, bilo je dovoljno videti reakciju utučenog Dmitrovića, lopta mu je prošla kroz noge i nije ni želeo da gleda gde prolazi, već je samo pao i rešio da se pomiri sa sudbinom.

Dmitrović je čak pročitao Mesijev penal, ali mu je lopta prešla preko vrhova prstiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikolš lizard

    20. septembar 2017 | 08:44

    Velika stvar sto je procitao u koju stranu ce messi da sutira penal kad ga nije odbranio a pritom je primio 6 komata.bravoo za messija

  • Ultima

    20. septembar 2017 | 14:11

    Pa takva liga realno.Top 5 igra protiv spanskih farmera jer realno fali budzeta da prate velikane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA