Zvezdin genijalac bukvalno rastura kako brzo slaže Rubikovu kocku: Pogledajte, kao da je najlakša stvar na svetu! (VIDEO)

- Postoje fore koje moraju da se nauče - rekao je Dejan Joveljić

  • 7

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić nedavno je napisao profesionalni ugovor, što je bio povod da ga navijači malo bolje upoznaju kroz novu epizodu "Zvezda TV".

Momak iz Bijeljine odskočio je iz stereotipa fudbalera nekarakterističnim hobijem - slaganjem Rubikove kocke.

- Dok sam imao mononukleozu, ležao sam kod kuće i bilo mi je dosadno. Gledao sam neku emisiju o Rubikovoj kocki, i poželeo sam da je sklopim. Kupio sam, i posle tri dana slaganja sam uspeo. Jurio sam neko vreme da kupim original kocku i rekord mi je 39 sekundi - rekao je Joveljić.

Inače, svetski rekord je 5,25 sekundi.

- Postoje fore koje moraju da se nauče, nije to toliko teško kao što izgleda - skromno je poručio Joveljić, dodajući da voli da igra i šah.

- Omiljeni protivnik mi je deda Staćo. Izazvaću nekog iz ekipe da igram sa njim. Sve ove misaone igre mi dodatno pomažu na terenu. Da bolje predvidim situaciju, da bolje reagujem - objasnio je napadač.

Potpisivanje profi ugovora sa crveno-belima je izuzetno važan korak za njega.

- Nadam se da ću ostvariti svoje snove. Došao sam ovde kao malo dete, deset godina sam ovde. Zvezda je klub za koji navijam od rođenja, svi znaju da je Zvezda život i sve drugo sitnice. Mnogo sam srećan zbog ugovora, to mi je dodatni motiv. Moje je da se trudim, i da iskoristim šansu kad je dobijem - rekao je fudbaler, koji u konkurenciji Ričmonda Boaćija i Aleksandra Pešića.

- Velika mi je čast da treniram pored njih, da se trudim da budem kao oni. Mlad jesam, ali sam isto tako pun volje i želje za dokazivanjem - dodao je Joveljić.

Na kraju mu je saigrač Luka Ilić merio slaganje Rubikove kocke, i pogledajte kako je to ispalo.

Prvi deo epizode posvećen je Branku Jovičiću, koji priča o svom oporavku od povrede metatarzalne kosti. Operacija je bila pre pet nedelja, a on protekle dve radi u teretani. Očekuje se da će u ponedeljak skinuti zaštitnu čizmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    23. septembar 2017 | 15:37

    Mali jeste super talenat

  • Micky

    23. septembar 2017 | 16:05

    Veliki talenat.Buducnost C.Zvezde.

  • Jug

    23. septembar 2017 | 15:33

    Kad cujem ovo genijalac i super talenat...pustite ih ljudi da se igraju i da im je fudbal zabava pa ce biti nesto od njih...ovako jos jedan u nizu propalih napumpanih genijalaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA