≫ 

Partizan gubi strpljenje sa Đukićem: Ako kiksne i protiv Čukaričkog...

Previše prosutih bodova u povoju sezone mogle bi da koštaju trenera crno-belih posla

  • 60

Rehabilitacija trenerske karijere koja je, povratkom iz Evrope u Srbiju krenula u rikverc, ne ide onako kako je očekivao aktuelni trener Partizana. Niti navijači. 

Deluje da Miroslav Đukić gubi konce sa crno-belima, nisu oni, doduše, pokidani dibidus, ali sledstveno neočekivanim posrtanjima kruni se i poverenje koje u njega ima uprava šampiona Srbije čije određene frakcije već šapuću po kuloarima o smeni na kormilu ekipe.

>>> Đukić posle meča otkrio zašto je Partizan odigrao katastrofalno drugo poluvreme!

Rezultati u povoju sezone najjači su argument onih koji misle da Đukiću treba naći zamenu, a takvih je sve više.

Da je situacija u klubu iz Humske dosegla nivo koji zahteva duboku analizu, a možda i prve prave konkretne promene u stručnom štabu, su jasni signali sa vrha za Đukića da bi mu svaki sledeći kiks u Superligi mogao biti i poslednji na klupi, saznaje telegraf.

Na šok-poraz od Voždovca nadovezao se kiks sa Napretkom u meču u kojem je Partizan igrao sat vremena sa igračem više. Trend neubedljivih igara i rezultata nastavio se protiv Dinama, gde je, posle obećavajućih i lepršavih 2:0, usledio pad u ambis crno-belih i preokret gostiju koji su ujeli za srce domaći tim.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Igrači Partizana bili su neprepoznatljivi u nastavku, pali na konopce i onda u teškoj defanzivi dignutog garda iz koga ne zadaje udarce, čekali nokaut protivnika.

Zašto? Koji su razlozi dijametralno različitih poluvremena? Fizička nespremnos da se igra na visokom nivou 90 minuta ili samo pad samopouzdanja i panika koja izvlači čvrstinu iz kolena? Da li je Đukić trebalo brže da odreaguje sa izmenama? Mnogo pitanja koje će trener sa igračima morati da reši do meča sa Čukaričkim i trgne ih dok se situacija nije još više zakoplikovala za njega.

I Đukićeve reči odmah posle bitke sa Ukrajincima sugerišu da nešto definitivno ne funkcioniše najbolje na relaciji koja mora biti besprekorna: trener-ekipa.

Foto: partizan.rs

- Nismo postojali na terenu, nismo uspeli da spojimo tri pasa - vrteo je glavom Đukić u neverici.  

Neverovatno je i kako samo jedan trenutak nepažnje (odbojka Ožegovića u kaznenom) može izazvati lančani niz koji je skršio redove srpskog prvaka.

- Posle penala i primljenog gola to je bio drugi Partizan. Kada nemaš posed, nemaš loptu, teško je izdržati u ovakvoj utakmici - sagledao je realno stanje stvari na meču Đukić.

Čukarički je, dakle, prilika i za igrače i za Đukića da "povežu redove i više od tri pasa" za mir u kući pred reprezentativnu pauzu, jer bi u suprotnom pojedini koji se budu vratili u klub iz reprezentacija, mogli da zateknu drugo komandujuće lice na klupi.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    29. septembar 2017 | 20:32

    Pa nije djuka oterao djurdjevica i leonarda vec iliev.Sta djuka da radi sa ovima?iliev treba ici a ne djuka.Iliev dovodi bombu od napadaca,iliev garantuje iliev ko da je kupio partizan.Mars bre balavce nepismeni

  • Mire

    29. septembar 2017 | 19:39

    Praksa u Srbiji je takva nije djukuc kriv sto je ilijev napunio svoje dzepove dovedevsi lose igrace e koji ce to trener sa prosecnim timom dovesti partizan do vrhunca Djukic nije madzionicar , muci se sa onim sto ima i to je to pre sam za smenu ilijeva i cele uprave na celu sa vucelicem oni treba da odu a ne djukic , hocemo IVANA GOLCA na celu uprave partizana covek koji je znao da igra fudbal koji je pravi partizanovac covek kojem mafijasi i lopovi nemogu da naredjuju ko ce da igra a ko ne takav covek treba partizanu .

  • Sve se vraca sve se placa

    29. septembar 2017 | 19:57

    Cigan na klupi, u timu, na tribinama tako se nemoze bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA