Đukić posle meča otkrio zašto je Partizan odigrao katastrofalno drugo poluvreme!

Trener crno-belih istakao je da je prvi primljeni gol psihički loše uticao ne ekipu

  • 37

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa odigrala katastrofalno drugo poluvreme u porazu od Dinama iz Kijeva u Ligi Evrope (3:2) i istakao je da nakon primljenog prvog gola to nije bila ista ekipa.

- Neverovatna utakmica. Odigrali smo odlično prvo poluvreme i katastrofalno drugo. Posle penala i primljenog gola to je bio drugi Partizan. Nismo postojali na terenu, nismo uspeli da spojimo tri pasa. Kada nemaš posed, nemaš loptu, teško je izdržati u ovakvoj utakmici - rekao je Đukić na konferenciji posle meča.

Đukić je smatra da se njegovi igrači nisu opustili, već da je prvi primljeni gol loše psihički uticao i da je ekipa pala.

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

- Pojavio se strah da možemo da primio i drugi gol, da izgubimo i to nas je sputalo. Nismo uspeli da uspostavimo pas i protivnik nas je kažnjavao. To su bili isti igrači koji su odigrali vanserijsko prvo poluvreme.

- Nije bilo potrebe da menjamo bilo šta, očekivali smo da ekipa reaguje, da uspostavi pas, ali ni u jednom trenutku nisu uspeli. Gubili smo lopte u zonama oko našeg šesnaesterca. Pravili smo početničke greške u drugom poluvremenu, stvari koje ne smeju da se dešavaju - naveo je on.

On je dodao da ekipa na domaćem terenu mora da ima veći posed lopte, da više igra preko lopte i da je tu bio problem kod njegove ekipe.

- Kada treba da uspostavimo pas, kada je protivnik agresivan i igra blizu nas, to nam je osnovni problem. Treba prvo da rešimo naš problem, da ne možemo da primimo tri gola, da igra bude tečnija, pa tek onda da razmišljamo o drugim stvarima - zaključio je Đukić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari RSK

    29. septembar 2017 | 03:58

    Pod hitno mjenjati Đukica, Vulivevica,Miletica#26 i mozda veceras pogubljenog Ostojica pa ljudi jeste svjesni sta ste ucinili.... sto smo dovodili Antonova da nam u ovakvoj utakmici sjedi na klupi a onog Sumu bi terao 100 krugova oko igralista prije i poslje treninga.

  • Bora pfc

    29. septembar 2017 | 00:16

    Molim te podnesi ostavku ... sve najgore ti zelim !!!

  • Rajko

    29. septembar 2017 | 04:58

    Ne mogu da shvatim ovu izjavu Djukica. Pa valjda su mu ti igraci profesionalci. Nisu amateri da nemaju samopouzdanje u sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA