≫ 

Toliko legendi na terenu, ali se Tbilisi poklonio samo Totiju: Princ Rima ponovo obuo kopačke i zablistao (VIDEO)

Eks kapiten Rome zasenio ostale aktere egzibicione utakmice u Gruziji, navijači utrčali na teren samo da bi ga dodirnuli

  • 4

Frančesko Toti je bio apsolutno prva zvezda humanitarne utakmice odigrane u Tblisiju u organizaciji bivšeg fudbalera Milana i gruzijskog reprezentativca Kahe Kaladzea. 

Iako su, pored Totija, na terenu bile sve same nekadašnje fudbalske zvezde poput Ševčenka, Rivalda, Zanetija, Krespa, Tonija... "Princ Rima" je pokupio svu slavu.

Potvrda toga je i scena pred kraj meča kada je nekolicina navijača uspela da utrči na teren kako bi dodirnula legendu Rome, italijanskog i svetskog fudbala.

Totijev tim je pobedio 6:5, uz gol i asistenciju "il capitana".

Kao u najboljim danima Toti je zatresao mrežu: silovito je šutirao malo van kaznenog prostora i postigao efektan gol, na oduševljenje navijača.

Prethodno je omogućio Salgadu da se upiše u strelce.

Kaladze XI: S. Rosi (Abijati od 46), Kafu, Kostakurta (Favali od 46), Kaladze, Kordoba; Kobiašvili (Karbone od 46), Albertini (Amisulašvili od 61), Boban (Jamarauli od 24, Demetradze od 46); Krespo (Kuranji od 16), Ševčenko, Jašvili

Svetske zvezde: Frej, Salgado (Odo od 46), Vjerhovod (Anoni od 46), Šimić (Tasoti od 46), Kandela, Ambrosini (Di Bjađo od 46), Zaneti (D. Bađo od 46), Jankulovski (Di Livio od 46); Rivaldo (Ba od 63), Toti (Zaneti od 90), Toni (Delvekio od 46)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    30. septembar 2017 | 09:33

    Kralj! Nejmar dobijes za 200, Mesija za 150, Ronalda za 120 miliona a Totija ne mozes kupiti! Ljubav nema cenu!

  • Чикa Јова

    30. septembar 2017 | 11:08

    Ретко паметан човек. Задовољан он, задовољна породица, задовољни навијачи, клуб, а лова и више него што треба. Притом живео је у свој Рим. Ушао у историју, и треба, ретки су такви.

  • Krkubulju

    30. septembar 2017 | 09:28

    Dobar nam je Toti,odlican,legenda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA