Orlovi odradili poslednji trening u Beču: Muslina brine jedan igrač - kojih 11 će istrčati protiv Austrije?

Velike promene za ovu utakmicu pretrpela je poslednja linija, s obzirom na to da su Vuković i Spajić povređeni, a Maksimović suspendovan

  • 13

Nedugo posle reprezentacije Austrije, i fudbalska reprezentacija Srbije odradila je poslednji trening pred kvalifikacioni meč u petak veče (20.45) na stadionu "Ernst Hapel".

Ipak, za razliku od domaćina koji se **nečujno** pripremao, na treningu Orlova sve je vrvelo od velikog broja medija.

>>> Arnautović spreman za Srbiju, pala je i "štikla" na treningu Austrije (VIDEO)

Na terenu su se pojavli nekih 10-ak minuta posle konferencije Slavoljuba Muslina i posle kratkog sastanka odmah su se podelili u dve grupe - golmani da trenerom Radišom Ilićem na jednu, igrači na drugu stranu.

Foto: Telegraf

- 'Ajde, 'ajde, lagano, kao na zagrevanju pred meč - dirigovao je Ilić trening golmana za Rajkovića, Stojkovića i Jovanovića.

Na suprotnoj strani terena, tačnije bliže centru igrališta, Muslin je sa svojim saradnicima vodio razgovor i gledao kako pomoćni trener Miloš Stojanović naređuje ko će šta da radi.

Selektor ima određenih problema kada je u pitanju startna postava za duel sa Austrijom. Velika enigma je Filip Kostić za kog Muslin još nije odlučio hoće li početi.

- Što se tiče povrede - Filip je u redu. Problem je fizičke kondicije. On se povredio tri dana posle naše utakmice sa Irskom i od tada nije igrao. Sada trenira punom snagom, ali treba vremena vratiti se. Odlučiću posle treninga hoće li igrati - jasan je bio Muslin na konferenciji.

>>> Muslin: Austrijanci su nam napravili najviše šansi u Beogradu, Arnautović i Dragović bi imali mesta kod mene

Foto: Telegraf

Velike promene za ovu utakmicu pretrpela je poslednja linija, s obzirom na to da su Vuković i Spajić povređeni, a Maksimović suspendovan.

Tu su Duško Tošić i Miloš Veljković, ali malo je verovatno da će zaigrati od početka. Nekako je logično da Muslin uz Ivanovića stavi Nastasića i Mitrovića, momke koji su igrali u ovim kvalifikacijama.

Naravno, na golu će biti Stojković dok će po bokovima dejstvovati Rukavina i Kolarov.

Srce veznog reda rezervisano je za Milivojevića i Matića, Tadić će igrati ispred njih, dok bi Kostića na boku mogao da zameni Mijat Gaćinović. Najistureniji će biti Aleksandar Mitrović-

Očekivana postava Srbije protiv Austrije: Stojković - Rukavina, Ivanović, Mitrović, Nastasić, Kolarov - Milovojević, Matić, Tadić, Gaćinović (Kostić) - Mitrović.

(Izveštač Telegrafa iz Beča, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA