≫ 

Boaći otkrio zašto je letos odbio ponude iz Španije

Napadač crveno-belih nije želeo da odlazi iz kluba nedovršenog posla

  • 14

Ko zna da li bi tim Zvezde danas bio tu gde jeste da nije bilo Ričmonda Boaćija

Napadač koji je kao polu anonimus stigao u klub, "preko noći" je navalu crveno-belih učinio još boljom, još efikasnijom, ubojitijom.

Sa Ganijcem je sve daleko lakše pred protivničkim golom. Poslednji u nizu golgetersku moć reprezentativca "crnih zvezda" osetio je Keln. Evrogol za nadu u Zvezdino proleće posle dugo, dugo vremena...

>>> Boaći je odmah posle Kelna poslao najmoćniju poruku Arsenalu! (VIDEO)

Sudeći prema razvoju događaja letos i ponudama koje je imao, Boaćijev ostanak u klubu je velika pobeda kluba iz Ljutice Bogdana. Na sreću svih zvezdaša, i Boaći je shvatio je da je ta odluka najbolja za sve.

- Imao sam ponude iz Španije, kao i sa još nekih mesta, i ne znam zbog čega - odbio sam ih. Verovatno zato što sam video da Zvezda igra napadački fudbal koji mi odgovara - otkrio je Boaći za medije u Gani.

Kaže da je dolazak u Zvezdu za njega bio pun pogodak. Ispostavilo se, i za crveno-bele.

- Igrao sam za Sasuolo i Atalantu, timove koji su u sredini tabele. Shvatio sam da bi bilo bolje da postižem što više golova i odem u tim sa vrha tabele. To je uticalo na moju odluku da odem u Srbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    6. oktobar 2017 | 09:14

    Legendo nisi pogrešio

  • kuma iz predgradja

    6. oktobar 2017 | 09:47

    Sto bi isao kad mu je ovdje DRZAVA zagarantovala titulu bez obzira kako igrali..evo dokaz..Mazicu zabranti sudjenje posto se nije drzao zakona da se zvezdi MORA osigurati pobjeda..zato i ovaj hoce da bude ko fol dio sampionske ekipe hahaha jadna ti je titula koju ti drzava nastima..stas greska tvoje mladosti..nisi kriv...

  • Nscz

    6. oktobar 2017 | 10:51

    Jel ga trazio i Partizan? Posto oni skauting rade vec godinama kod nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA