Vanredno obraćanje sportskog direktora reprezentacije posle poraza Srbije u Beču!

Goran Bunjevčević ističe da je pred nama utakmica na život i smrt

  • 46

Fudbalska reprezentacija Srbije nije iskoristila prvu meč loptu za plasman u Rusiju pošto je poražena u Beču od Austrije sa 3:2 i sada ima drugu, poslednju šansu na utakmici protiv Gruzije na Marakani.

Orlovi će u ponedeljak od 20.45 igrati meč svoje karijere, jer će ulog biti odlazak na najveću fudbalsku smotru, pa je podrška cele nacije sada najpotrebnija.

>>> Svi ovde što stojite, znate da ja volim Srbiju! Emocije kuljale iz Arnautovića, a onda je poručio: Ajde da sa Marakane odemo na SP! (VIDEO)

>>> I drugi Srbin koji igra za Austriju oduševio izjavom: Dragović nekoliko puta ponovio da se nada pobedi Orlova u Beogradu (VIDEO)

Zbog toga se vanredno svima u Srbiji, ali i Republici Srpskoj obratio sportski direktor reprezentacije Goran Bunjevčević koji ističe da je ovo utakmica za život i smrt i da od nje zavisi sudbina srpskog fudbala, ali i cele države.

- U ponedeljak protiv Gruzije naša reprezentacija, naša Srbija igra utakmicu života, to je utakmica na zivot i smrt. Zato pozivam celu Srbiju i Republiku Srpsku da dođu na stadion Rajko Mitić i da podrže našu reprezentaciju, da podrže našu zemlju, našu Srbiju!

- Sudbina srpskog fudbala je u pitanju i u velikoj meri i naše države. Zato još jednom molim sve građane Srbije i Republike Srpske da dođu i pomognu da odemo u Rusiju! - poručio je Goran Bunjevčević.

Utakmica između Srbije i Gruzije na programu je od 20.45 u ponedeljak na Marakani.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    7. oktobar 2017 | 19:20

    Ja kao zena svaku utakmicu sam gledala, cak i ovu u Becu. Prvo zbog nekih gadova medju gledaocima a drugo i glavno zbog idiota u reprezentaciji NIKADA vise od moje sirotinje necete dobiti dinara, jer to ne zasluzujete. Vi se samnom i mojim zivcima igrate, e nece moci, paceri!

  • nibrS

    7. oktobar 2017 | 00:11

    Sram te (vas) bilo... Koliko naših Srba je došlo iz Srpske,Srbije,Crne Gore,Slovenije,cijele Evrope da vas gleda... A vi? Pored toga što veze o fudbalu nemate,gubite od desetkovane Austrije,niste našli za shodno da pozdravite publiku i da se zahvalite onolikom broju ljudi na podršci.. Pobjegli ste kao,da ne kažem šta...

  • eee

    7. oktobar 2017 | 00:42

    Bolje se obratite fudbalerima bunjevcevicu,pitaj ih hoce li oni uopste da igraju,da potrce,splavadzije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA