≫ 

Bosna ostala bez Mundijala! Belgija srušila Zmajeve u meču za infarkt! (VIDEO)

Neverovatan meč viđen je na Grbavici, gde je palo čak 7 golova uz nekoliko preokreta

  • 52

Bosna je ostala bez Svetskog prvenstva! Nadu ''Zmajeva'' ugasila je Belgija, koja je pobedila sa 4:3 na Grbavici, u ludoj utakmici na kojoj je viđeno nekoliko preokreta. Sada Bosna više nema ni teoretske šanse da se nađe u Rusiji.

Samo što je počeo meč na krcatoj Grbavici, već je mogao da se čuje muk navijača Bosne. Već u 4. minutu Munije je posle dobre asistencije Azara postigao gol za vođstvo Belgije.

Međutim, Bosna se nije predavala, usledili su napadi na gol Kurtoe i terenska inicijativa koja je rezultirala golom Medinjanina u 30. minutu posle asistencije Edina Džeka.

Totalna ludnica na stadionu nastala je u 39. minutu, kada je Edin Višća izašao sam pred Kurtou i postigao mu gol kroz noge i sa velikom radošću navijača Bosna je otišla na pauzu.

Radost im je trajala do 59. minuta, kada je Bačuai izjednačio rezultat. Begović je prvo intervenisao i odbranio jedan jak udarac izbliza unutar kaznenog prostora, ali je napadač Čelsija naleteo na loptu i postigao gol.

Totalni šok usledio je deset minuta kasnije, kada je Belgija preko Vertongena, koji se najbolje snašao posle kornera, postigla novi gol za 3:2.

Nadu Zmajeva vratio je Đumić u 82. minutu kada je postigao gol posle kornera, ali je samo dva minuta kasnije ponovo ugasila sve šanse Bosne golom Karaska za 4:3.

Na ovaj način Bosna je i definitivno ostala bez plasmana na Svetsko prvenstvo i više nema ni teoretske šanse ni da se nađe u baražu, jer i da bude drugoplasirana, biće najgora od svih ostalih drugoplasiranih ekipa i jedina neće igrati baraž.

Ovaj rezultat odgovara i Srbiju u slučaju da se protiv Gruzije desi nešto nepredviđeno i da Orlovi ne pobede na Marakani.

Pogledajte golove:

Estonija je u drugoj utakmici ove grupe pobedila Gibraltar sa 6:0 na gostovanju, dok u poslednjoj utakmici igraju Kipar i Grčka, koja sada ima priliku da pretekne Bosnu u drugoj utakmici.

Švedska je bila ubedljiva u grupi A protiv Luksemburga i demolirala ga je sa 8:0, dok su Farska Ostrva remizirala sa Letonijom bez golova u grupi B.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bumm

    7. oktobar 2017 | 23:01

    Haloo Banja luka ne navija za Bosnu . Nego za Srbiju .

  • Savo Bijeljina

    7. oktobar 2017 | 20:58

    Jos sam srecan!!!Belgija,Belgija,Belgija...

  • Savo Bijeljina

    7. oktobar 2017 | 20:07

    Srecnijeg od mene nema!Belgija,Belgija,Belgija....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA