≫ 

SKANDAL: Video koji otkriva pakt Kolumbije i Perua o nenapadanju! (VIDEO)

Kada im je postalo jasno da imaju rezultat koji jedne vodi u Rusiju, druge u baraž, dogovorili su miran finiš utakmice

  • 8

Fudbalske reprezentacije Kolumbije i Perua preživele su pakao poslednjeg kola južnoameričkih kvalifikacija.

Kolumbijci će direktno u Rusiju kao četvrti, a jedno mesto slabije plasirani Peru u baraž zahvaljujući remiju u međusobnom odmeravanju snaga u Limi, ali i zahvaljujući porazima Čilea i Paragvaja koji su došli kao poručeni za obe selekcije.

>>> MESI, MESI, MESI! Svemogući bog fudbala odveo Argentinu na Svetsko prvenstvo! (VIDEO) (FOTO)

Međutim, senku na njihov uspeh baca video koji je brzo počeo da kruži internetom i društvenim mrežama koji otkriva pakt igrača Kolumbije i Perua o nenapadanju u finišu utakmice!

Vrlo je zanimljivo, ali nimalo i uzbudljivo bilo u Limi pet minuta pre kraja.

U tom momentu rezultat je bio 1:1, na pomolu je bio buran finiš, ali je sve promenio gol Venecuelanca Erere u 84. minutu protiv Paragvaja u Asunsionu, za 0:1.

>>> Srbiji porasle šanse za 3. šešir u Rusiji: Treba da navijamo za ove reprezentacije u baražu!

To je trenutak koji je meč u Limi praktično pretvorio u prijateljsko odigravanje loptom do kraja.

Naime, selektor Kolumbije je minut posle gola Erere u Asunsionu uveo Čaru umesto Džejmsa Rodrigeza, a ovaj je dojavio da i Paragvaj, ali i Čile gube - što je idealan scenario u postojećim okolnostima i pri aktuelnom rezultatu u Limi.

Bio je to znak i da nekolicina igrača, među kojima je Falkao praktično dogovore da se do kraja "ne zapinje". Iako se na snimku ne vidi šta tačno Falkao govori Peruancima, niti šta mu oni odgovaraju (mada su samo klimali glavom), prilično je jasno da je u tom trenutku "pao" dogovor da se do kraja ne zaleću ni jedni ni drugi.

Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    11. oktobar 2017 | 12:30

    Аматерски је то за профи из јсд који имају пактове са судијама, па са лакоћом праве прелазе са Сурдулицом, Н.Пазаром, Вождовцем и са ким све не...само су затајили нешто са Украјинцима па било обрнуто. Побркали лончиће, изгледа.

  • Maja

    11. oktobar 2017 | 13:31

    Tako je Zvezda namestala (najmanje) zadnaja dva prvenstva na svim frontovima, a proslo cak i izgubila iako ih SVI gurali, savez, sudije, mocnici...

  • gangula

    12. oktobar 2017 | 02:17

    Nisu diskvalifikovali Francusku kada se Anri “poslužio” rukom i tim golom tada izbacili R.Irsku iz baraža , tek ove neće ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA