≫ 

Zvezda se voli svakog dana, ne samo protiv Arsenala: Vule Savić poslao poruku navijačima pred Mačvu (VIDEO)

Posle serije sjajnih rezultata, navijači su na potezu

  • 24

Fudbaleri Crvene zvezde pozvali su navijače na meč sa Mačvom u subotu od 16 časova.

Delije su odavno u akciji, revoltirani što navijači dolaze samo na evropske mečeve. Protiv Dinama iz Vranja je to bilo jasno transparentom na južnoj ogradi, a sada je pokazao i Vujadin Savić da mu nije svejedno kada vidi prazne tribine.

>>>Frimpong se brzo oporavio od traumatične povrede: Oduševio je ekipu na jutarnjem treningu

>>>Donald: Puno mi je srce što možemo da pomognemo deci sa Kosova!

>>>Delije brutalno izvređale predsednika Turske! (VIDEO)

Anđelković, Babić, Donald i ostali su govorili o igri, podršci i klubu, ali je Savić poručio "da se Zvezda voli svakog dana, a ne samo protiv Arsenala".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VVV

    12. oktobar 2017 | 13:52

    Ti ces da mi kazes koliko se voli zvezda,ako ne idem na utakmice znaci mrzim zvezdu

  • Nikola

    12. oktobar 2017 | 13:35

    Zasto ovoliko vapaja za publikom, izadji bre i igraj fudbal ako znas, zasto da neko dolazi da navija za tebe koji si placen debelo da taj posao radis... smesno vise majke mi... ako dodju dosli su i to je super, ako ne dosju nemoj da vuces ljude za rukav da bi dosli da vas gledaju.

  • Angmar

    12. oktobar 2017 | 18:34

    Treba da dodje sto vise ljudi...ali cisto racunice,od pocetka sezeona meje je licno kostalo novca tu racunam gorivo,hranu ,pice,35 km od Beograda:Irtis - 1500 din,Sparta - 2000 din,Krasnodar - 3000(slavilo se dugo),pa onda pakat karata za Evropu ,istok koji je kostao - 6600 din,pa Bate - 2000 ne racunam kartu ...15.1000 din ukupno do sad,na ovo da ddoam jos 2 utakmice u Evropi to je oko 20.000 din.Nije puno ali nije ni malo....E sad mogu da zamislim na sve ovo da s eide i na druge utakmice,svaka cast ko moze da izdrazi ali jednostavno ljudi nemaju pare...to ce se videti i u kosarci sad u Evroligi,pogotovo ako se bude igralo u areni...Mi smo siramasna nacija i to je to,nema ljutnje.Treba malo i ovi iz uprave da stave neku besplatno ili cisto nesto formalno 100 din posle evropske utakmice...Dzaba se ovde prepirete,izveo sam vam prostu racunicu ..Pozdrav i srecno!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA