≫ 

Ako se ovo obistini, Srbija bi mogla da upadne u najhuliganskiju grupu ikada na Mundijalima!

Za ovakav scenario potrebno je da svi favoriti obezbede Svetsko prvenstvo kroz baraž i utakmice koje su preostale u afričkim kvalifikacijama

  • 13

Mundijalska groznica polako zahvata ceo svet, iako još nisu poznate ni sve zemlje učesnice. Srbija je tu brigu prebrinula i osvajanjem 1. mesta u grupi D kvalifikacija obezbedila je kartu za Svetsko prvenstvo.

Zato se kod nas uveliko već razmišlja o potencijalnim šeširima i mogućim grupama i rivalima koje bi Orlovi mogli da dobiju.

Srbija ima šansu čak i da bude u trećem šeširu, ali su joj za to potrebna bar dva od tri uslova u baražu.

Za sada su male šanse za to, jer bi u tom slučaju trebalo da se dogode bar dva velika iznenađenja i realno je da Srbija ipak bude u 4. šeširu na žrebanju grupa.

Pojedini sportski mediji su već i napravili projekciju svih učesnika, vodeći se time da neće biti iznenađenja i da će ishodi preostalih mečeva kvalifikacija u Africi biti onakvi kakve svi i očekuju.

>>> SVE SAME SEKS BOMBE U PRVIH 11: Ovo je startna postava žena srpskih fudbalera za Mundijal, Karleuši kapitenska traka! (FOTO)

U takvoj situaciji Srbija bi mogla da dobije i jednu od najhuliganskijih grupa u istoriji Mundijala. Rusija bi kao domaćin došla iz 1. šešira, iz drugog bi u grupu ušla Engleska, iz trećeg Hrvatska, i iz četvrtog Srbija.

O rivalstvu Rusa i Engleza ne treba mnogo pričati. Dovoljno je samo prisetiti se scena iz Marselja na prethodnom Evropskom prvenstvu, gde je bilo na stotine krvavih engleskih glava i brutalnih tuča na ulicama i stadionu u kojima su Englezi izvukli deblji kraj, iako su bili gotovo deset puta brojniji.

A šta tek reći o rivalstvu navijača iz Srbije i Hrvatske! Sve najjače huliganske grupe iz obe zemlje biće veoma zainteresovane za odlazak na Svetsko prvenstvo. Delije i Grobari generalno ne prate reprezentaciju, ali Mundijal u Rusiji sigurno neće da propuste! Naročito ako bi nas žreb spojio sa Hrvatskom.

Navijač Zvezde u duksu skroz levo sa ruskim huliganima bije Engleze u Marseju; Foto: Guliver/Carl Court/Getty Images

Srpski navijači bi se sasvim sigurno udružili i zajedničkim snagama bi udarili i na Engleze (što je i bio slučaj u Marselju, iako Srbija tamo nije učestvovala, ali jesu srpski huligani) i naročito na Hrvate.

Naravno, sve ovo je samo hipotetička priča, a Hrvati prvo moraju da prođu baraž, gde će biti nosioci i treba da opravdaju ulogu favorita.

Pogledajte ko je do sada obezbedio Munsijal, a ko to tek treba da uradi.

Foto: Telegraf.rs

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    12. oktobar 2017 | 16:34

    U startu da vam kazem nema sanse da dodje ovakva grupa, ne mogu cetiri ekipe iz Evrope da budu zajedno, vec maksimalno dve...

  • Lala

    12. oktobar 2017 | 20:30

    Otkud Hrvati u Rusiji?

  • Steamroller

    12. oktobar 2017 | 16:59

    Nemoguce je da budemo u istoj grupi,ali neka se ne brinu Engleske i Hrvatske devojcice,pronacicemo ih,mozda ovaj put ne budu bezali!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA