≫ 

ZVEZDINA DOMINACIJA NA MARAKANI: Ubedljiva pobeda protiv Mačve, uprkos promašenom penalu (VIDEO)

Crveno-beli slavili protiv Šapčana rezultatom 4:0

  • 22

Na papiru meč 13. kola Superlige, na terenu samo lakši trening za Crvenu zvezdu! Tako se ukratko može opisati duel najtrofejnijeg srpskog kluba i Mačve koji su crveno-beli, na kraju, dobili rezultatom 4:0 (2:0).

Nije ovo bio težak meč za Zvezdu ni u kakvom smislu, osim onom psihičkom! Razlog je svakako utakmica sa Arsenalom u četvrtak, ali su izabranici Vladana Milojevića od prvog do poslednjeg minuta bili na visini zadatka.

CRVENA ZVEZDA - MAČVA 4:0

(Boaći 19, Protić 29 ag, Pešić 52, Ilić 90)

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Le Talek, Savić, Rodić, Donald, Krstičić, Radonjić (Adžić 62), Luka Ilić, Pešić (Gobeljić 75), Boaći

Mačva: Filipović, Protić, Jevtić, Obrovac, Matić, Gjorgievski, Ristivojević, Adamović, Jeremić, Đurišić, Gemović.

Printskrin: Youtube

Koliko je Zvezda bila dominantan rival govori i podatak iz prvog poluvremena u kom gosti nijednom nisu šutnuli ka golu Borjana, dok su crveno-beli čak 10 puta pretili Filipoviću.

>>> KAKVA MAJSTORIJA! Fudbaler Zvezde dao gol sa pola terena: Tek što su primili gol, crveno-beli šutem sa centra ponovo poveli (VIDEO)

Filipoviću koji je u 9. minutu odbranio penal Boaćiju, ali je do poluvremena morao dva puta da vadi loptu iz mreže. Iskupio se Boaći u 19. minutu kada je sa par metara glavom ubacio loptu u gol, nakon asistencije Krstičića.

Samo 10 minuta kasnije, malobrojna publika na Marakani (bilo ih je oko 7.500 hiljada) videla je i drugi gol. Radonjić je probio po levoj strani i naterao Protića da postigne autogol. Već tada je bilo jasno da će Zvezda upisati nove bodove. Sada ih ima 31 na kontu.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Aleksandar Pešić je povisio na 3:0. Ponovo je Radonjić ''proleteo'' po levoj strani i kao na tacni servirao loptu za Zvezdinog napadača.

Mogli su crveno-beli i 15 minuta kasnije da postignu novi pogodak, međutim mladi Luka Ilić je upropastio kontranapad domaćeg tima. Ilić se na terenu našao od 1. minuta. Podsetimo, on je igrač Mančester Sitija i kroz klauzulu mora da odigra određeni broj minuta u crveno-belom dresu.

Ipak, ispravio se mladi Ilić u 90. minutu kada je, posle kornera i jedne odbijene lopte, savladao Filipovića.

Osim njega, svi ostali igrači su bili manje-više očekivani od početka. Praktično najjači sastav je izveo Milojević, a samo Kanga i Srnić nisu bili tu od standardnih prvotimaca.

Ono što je bitno za trenera Zvezde jeste i to da se niko nije povredio i da će svi spremno dočekati duel sa Tobdžijama u četvrtak od 19.00 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krki

    14. oktobar 2017 | 15:40

    Nije iznenadjenje Ilici moraju da igraju zbog klauzule iz ugovora !

  • казанџија

    14. oktobar 2017 | 18:35

    Глодарска филијала је демолирана

  • Dule

    14. oktobar 2017 | 15:22

    Zasto ne da sansu joveljicu i nikolicu omladincima a odmore premorene igrace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA