≫ 

Legendarni Kostakurta išao na trening Srbije: Morao sam da vidim ko to igra pre Sergeja!

Proslavljeni Italijan hvalio srpskog fudbalera

  • 27

Slavni Alesandro Kostakurta, legenda Milana, prokomentarisao je fudbalske kvalitete Sergeja Milinković Savića i zapitao se zašto za njega nema mesta u reprezentaciji Srbije.

Kostakurta je u izjavi za "Sky Sport" otkrio da je bio na treningu naše reprezentacije.

>>> Muslin oštro odgovorio na pitanje da li će Sergej igrati u Rusiji: Kad bude ispunjavao ova tri uslova, tad ću da ga zovem!

- Milinković Savić je odličan igrač, i kako to da za njega nema mesta u reprezentaciji Srbije? Morao sam da odem na trening i vidim koji su to igrači igraju ispred njega. Ko su ti fenomeni? I pravo da vam kažem, osim Matića, ne poznajem nijednog igrača - rekao je "Bili".

On tvrdi da fudbaler Lacija vredi minimum 70 miliona evra.

- Impresionirao me je Luis Albert, ali Sergej je neverovatan igrač, koji po mom mišljenju vredi 70 miliona - dodao je Kostakurta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    17. oktobar 2017 | 18:02

    Nema tal sa Muslinom i Kokezom, plus Kezman (menadzer) u svadji sa Muslinom.

  • Wassup

    17. oktobar 2017 | 17:59

    Sta zna Kostakurta , Muslin see razume bolje :))))))))) , ccc cirkus!!

  • Nemanja Krstic

    17. oktobar 2017 | 19:07

    Sramno je kako jedan covek odreduje sudbinu reprezentacije Srbije? Pa dokle ce licni interesi da budu ispred drzavnih.Gdine Muslin vi niste vlasnik rep Srbije vi ste njihov radnik i kako vas nije sramota da takvog igraca i takvog bisera kao sto je Sergej ne zovete u rep Srbije.Pogledajte zadnju igru Juventus 1:2 Lazio Sergej je briljantno odigrao a kod penala je dao loptu Imobileu kao na dlanu,a bilo je i ostalim igracima samo oni nisu bili precizni.Cela Italija je odusevljena sa Sergejom a Muslin ga precrtao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA