Voditelj Arsenal TV-a preplašen atmosferom koju prave Delije, a rekao je i nešto što se neće svideti Grobarima (VIDEO)

Iako je dobro upoznat sa navijanjem sa Severa, očigledno ne poznaje dovoljno aktuelnu situaciju u srpskom fudbalu

  • 22
Printskrin: Youtube/ArsenalFanTV

Crvena zvezda u četvrtak od 19.00 na Marakani igra meč protiv Arsenala u 3. kolu grupe H, a fanovi Tobdžija posebno su analizirali ovaj meč, gde se voditelj Arsenal Fan TV-a posebno osvrnuo na atmosferu koju prave Delije.

>>> Arsenal na poslednjem treningu: Sančez i Ozil lenčarili, jedan igrač umalo zaboravio pasoš pred put za Srbiju! (VIDEO)

On je pokazao da je upoznat sa navijanjem Delija, ali ne i sa tačnom situacijom u srpskom fudbalu, jer je istakao da je Zvezda aktuelni šampion, iako je to Partizan. Takođe je rekao da crveno-beli imaju jak tim, ali da nisu Real Madrid i da ne treba da se precenjuju.

- Ne potcenjujemo Crvenu zvezdu, ali oni nisu Real Madrid, ne idemo u mesto gde igraju neki drugi engleski timovi u Ligi šampiona, ali mi smo tu - ovo je Liga Evrope. Ali reći ću vam da je ovo možda i najbolji način da dođemo do Lige šampiona sledeće godine zbog načina na koji igramo u Premijer ligi za sada, što je zabrinjavajuće.

- U Evropi imamo dve pobede, sada imamo novi test, protiv Crvene zvezde, šampiona Srbije, najvećeg kluba u Srbiji - poručio je voditelj Arsenal TV-a, koji oligledno nije upućen da je šampion zapravo Partizan, što se neće svideti Grobarima, kao i konstatacija o najvećem klubu u Srbiji.

- Imaju odličan start sezone, biće to teška utakmica. Imaju odličan tim, a takođe neće igrati naš najjači tim - rekao je voditelj, koji se posebno osvrnuo na navijače Zvezde.

Foto: Vladimir Milovanović

- Njihovi ultrasi stvarno prave zastrašujuću atmosferu. Nikada nisam video toliko baklji u svom životu, kao što je to na snimcima kada igra Crvena zvezda.

- Biće veoma zastrašujuće igrati tamo. Takođe, ne zaboravite i činjenicu da svaki tim koji igra protiv Arsenala igra sa 100% mogućnosti, jer smo najverovatnije najveće ime ovog turnira uz Milan. Mi smo veliki skalp svima - poručio je voditelj klupske televizije Tobdžija.

Pogledajte emisiju:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    18. oktobar 2017 | 22:31

    Svi bre culi samo za Zvezdu a za glodare i ne pominju

  • Nscz

    19. oktobar 2017 | 03:14

    A sta je rekao sto nije tacno? Ne razumem! Kompleks malog komsije postoji decenijama. A ovaj covek je samo rekao cinjenicu

  • iki

    18. oktobar 2017 | 21:54

    Mi smo veci klub od Arsenala a za ove sto ne znaju mi smo i svetski sampioni ,imamo najvise navijaca najvise titula igrali smo i finale kupa uefa (ukrali nam tituli svirao sudija penal faul bio metar van sesnaest) dva puta smo igrali i polufinale kupa sampiona i bili sampioni evrope toliko o tome da li smo najveci na balkanu, barselona je posle Zvezde postala prvak evrope

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA