≫ 

Srbija ide na Mundijal sa novim selektorom: Piksi menja Muslina na klupi?

Buran period je pred Srbijom, koja bi mogla da promeni selektora za Svetsko prvenstvo u Rusiji

Pred reprezentacijom Srbije je novi buran period nakon što su se Orlovi u finišu kvalifikacija domogli Svetskog prvenstva u Rusiji, gde bi mogla da bude sa drugim selektorom na klupi.

Slavoljub Muslin je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo, ali bi lako moglo da se desi da umesto njega na klupi u Rusiji bude drugo ime - Dragan Stojković Piksi, kako Telegraf nezvanično saznaje.

Aktuelni selektor je sada na odmoru od mesec dana, dok je Piksi izuzetno zainteresovan za preuzimanje klupe Orlova.

>>> Muslin već doneo važnu odluku za Rusiju i neće se dopasti srpskim fudbalerima

>>> SVE SAME SEKS BOMBE U PRVIH 11: Ovo je startna postava žena srpskih fudbalera za Mundijal, Karleuši kapitenska traka! (FOTO)

MNOGI ZABRINUTI ZBOG IGARA POD MUSLINOM U POSLEDNJE DVE UTAKMICE

Foto: Tanjug/AP

Mnogi su bili zabrinuti zbog poslednjih igara Srbije protiv Austrije i Gruzije. Naš tim je u prvom meču u Beču potpuno nadigran faktički od rezervnog tima Austrije, dok je u drugom pred punom Marakanom strepeo protiv Gruzije do samog kraja. Tek je u finišu golom Prijovića Srbija slomila otpor Gruzije i obezedila plasman na Mundijal.

Već tada su se mnogi zapitali kako će naš tim delovati na Svetskom prvenstvu sa ovakvom igrom i sumnjali da bi sistem koji Muslin forsira mogao da uspe, naročito protiv jakih ekipa koje tamo čekaju Orlove.

IGNORISANJE SERGEJA MILINKOVIĆA SAVIĆA TOKOM CELOG CIKLUSA

Foto: Guliver/Giuseppe Bellini/Getty Images, FSS

Jedna od najvećih kritika na račun Muslina vezana je za ignorisanje Sergeja Milinkovića Savića tokom čitavog ciklusa. Iz meseca u mesec javnost u Srbiji je čekala da vidi vezistu Lacija na spisku, pošto je igrama u Seriji A zaludeo čitavu Evropu, pa se pominjalo da su mnogi velikani spremni da za njega izdvoje i do 80 miliona evra.

Mnoge je dodatno iritiralo i ''objašnjenje'' Muslina zašto Sergeja nema na spisku. A očigledno je da i u samom Savezu ima ljudi kojima nije po volji to što Srbija ne koristi jednog od svojih najboljih igrača, a čak nema ni naznaka da će do toga doći i u Rusiji.

PIKSI SPREMAN KAO ZAPETA PUŠKA, VEĆ OKUPLJA TIM

Foto: Marko Todorović

Legendarni reprezentativac Dragan Stojković Piksi se kao trener pokazao u Japanu u Nagoji, a zatim i u Kini kao trener ekipe Gvangžu RF i sada je spreman za novi iskorak u karijeri.

Kako saznajemo, on već okuplja tim koji bi bio uz njega tokom vođenja reprezentacije. Podsetimo da je Piksi dobio nagradu FSS-a kao najbolji trener za 2016. godinu, tako da mnogi imaju simpatije prema njemu kao stručnjaku i viziji fudbala koju ima.

Veruje se da bi Piksi doneo novu energiju i da bi razdrmao ekipu, kojoj bi priključio i Sergeja Milinković Savića i da bi Srbija tada bila mnogo konkurentnija na Mundijalu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alen Riviera

    19. oktobar 2017 | 00:49

    Kad nas je već odveo tamo,treba i da bude tamo,pa šta bude.

  • Ostajem ovde

    19. oktobar 2017 | 00:41

    Srpska posla. Menjati coveka koji nas je odveo na Mundijal i postigao ogroman uspeh. Treba da budemo prezadovoljni sto smo se plasirali, a ne da traze leba preko pogace. Podrska za Muslina bez obzira sta budemo uradili u Rusiji.

  • MinaGogi

    19. oktobar 2017 | 00:48

    Veliki apetiti, krenuli lesinari. Piksi beše onaj što je rasprodao zvezdu i sve oko nje? Auuu bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA