≫ 

Zagrljaj koji topi srce svakog Srbina: Da li nam je Matić ovim potezom obezbedio golmana za narednih 10 godina? (VIDEO) (FOTO)

Nemanja Matić tešio mladog golmana Benfike koji je bio tragičar meča u Lisabonu

  • 24
Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Pamtiće Mile Svilar dugo 18. oktobar i svoj debi u Ligi šampiona, gde je postao najmlađi golman u istoriji oborivši rekord legendarnog Ikera Kasiljasa. Ipak, on se zbog jedne greške pretvorio u horor, jer je u 64. minutu primio gol kao u filmu ''Kad porastem biću Kengur''.

On je nakon šuta Rašforda ušetao sa loptom u rukama u mrežu i na kraju je bio tragičar jer je Benfika upravo zbog tog gola i poražena.

Svilar je bio odličan na golu izuzev te greške koja ga je skupo koštala. I Murinjo je posle meča imao niz pohala na njegov račun, a čak mu ni navijači Benfike nisu zamerili na kiksu.

Mladog golmana srpskog porekla, koji brani za mlađe kategorije Belgije, posle meča su tešili i igrači Junajteda. Prvi mu je prišao Nemanja Matić, koji ga je bratski izgrlio i pokušao da ga uteši.

Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

>> Svilar brani glavom van 16 metara: Intervencija novog rekordera LŠ bi zadivila i velikog Nojera! (VIDEO)

>>> KAKAV DANAK NEISKUSTVU MLADOG SRBINA: Svilar ušao s loptom u gol kao Kengur u čuvenom filmu! (VIDEO)

Ko zna, možda ćemo ovu sliku uskoro gledati i u reprezentaciji Srbije, pošto Svilar ima mogućnost i da igra za Orlove. Srbija bi u njemu dobila golmana za narednih 10 godina, bez dileme.

Ali, čelnici FSS-a bi morali da se ozbiljo pomuče ne bi li pobedili Belgiju, koja je sasvim sigurno finansijski značajno moćnija od našeg Saveza.

Svilara je takođe tešio i Romelu Lukaku, koji bi takođe mogao da bude njegov saigrač ukoliko se Mile opredeli da ostane u reprezentaciji Belgije i dobije poziv da debituje u prvom timu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA