≫ 

Moramo da damo gol u prvih 20 minuta, da utišamo Delije: Navijači Arsenala se javili iz Beograda (VIDEO)

Englezi će imati podršku u Beogradu

  • 57

Utakmica Crvene zvezde i Arsenala pobuđuje veliku pažnju navijača, u Srbiji ne treba ni pominjati koliko, ali i u Engleskoj iako na Ligu Evrope na Ostrvu ne "zarezuju" previše.

>>> Voditelj Arsenal TV-a preplašen atmosferom koju prave Delije, a rekao je i nešto što se neće svideti Grobarima (VIDEO)

Ipak, u pitanju je Arsenal, slavni klub, veliko ime, pa je i publicitet sa gostovanja u Beogradu u skladu sa renomeom "tobdžija" u engleskim medijima. Najviše, naravno,  o meču navijači mogu da saznaju sa klupske televizije odakle stižu redovne informacije o dešavanjima pred meč sa Zvezdom.

U srpskoj prestonici ima i navijača londonskog kluba, a jedan od njih je preneo za klupsku TV prve utiske, odmah sa aerodroma.

- Jedino što me brine je ova magla, ali nadam se da će se razvedriti i da ćemo uzeti tri boda tamo - poručio je momak čiji je vrat prekriven tetovažama koje svedoče o njegovoj ljubavi prema Arsenalu.

Šta je za njega Liga Evrope, i o tome je pričao.

- Uživam u Ligi Evrope zato što je to predah od Premijer lige, plus igrači koji igraju su odlični, igra se pristojan fudbal i radujem se što posećujem nove zemlje.

O samoj utakmici sa Zvezdom je rekao da Arsenal mora reagovati najbolje u prvih dvadsetak minuta kako kasnije ne bi ušao u problem.

- Mislim da moramo da postignemo gol u prvih 20 minuta da utišamo navijače. Ako to uradimo, utakmica će se otvoriti, ali što duže rezultat bio 0:0 njima će rasti samopouzdanje.

Za kraj razgovora prognozirao je i rezultat meča na "Rajku".

- Dobijamo 3:1...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    19. oktobar 2017 | 14:18

    Nas ne moze decko da utisa ni 4:0. Ono sto ces doziveti veceras ostace ti za ceo zivot. Ovakvo navijanje nisi nikada niti ces ikada doziveti. Upamti ovo i prepricavaj svojim hnucima. Zelim vam lep provod i bez problema.

  • Tito,Tempo,Tudjman,Ivica,Rasim,Ivan i Zeka

    19. oktobar 2017 | 15:38

    Апелујем на моје који су се увек ка Истоку окретали и Славу славили и за Звезду навијали опрез пре и после утакмице. Све до куће. Све непријатељске снаге наше од полиције до Вокријевих навијача гледаће данас да нам помуте дерби Европе. Опрез децо моја и нека вас Бог драги чува да све прође у миру. Али тешко.

  • Космет

    19. oktobar 2017 | 14:16

    Даћете ви гол, али мало сутра! Не знам зашто сви величате Арсенал... Јесте он велики клуб, али Црвена Звезда је већи! Арсенал никад није освојио Куп УЕФА као ни Лигу Шампиона, а Црвена Звезда јесте! Вечерас славиће Црвена Звезда, убеђен сам у то!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA