≫ 

Novica Tončev se oglasio povodom informacije o smeni Bunjevčevića u FSS

Ja sam iznenađen vašim pitanjem jer ovo prvi put čujem od vas. Niko do sada tu ideju nije pominjao na organima Fudbalskog saveza Srbije i nikada sa predsednikom FSS nismo o tome razgovarili niti sam od njega čuo takvu ideju, kaže Tončev

  • 10

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Novica Tončev oglasio se povodom informacije da će Zoran Stojadinović zameniti Gorana Bunjevčevića na mestu sportskog direktora nacionalnog tima.

On je u izjavi za Srbiju Danas istakao da prvi put čuje o tome.

- Ja sam iznenađen vašim pitanjem jer ovo prvi put čujem od vas. Niko do sada tu ideju nije pominjao na organima Fudbalskog saveza Srbije i nikada sa predsednikom FSS nismo o tome razgovarili niti sam od njega čuo takvu ideju - rekao je Novica Tončev i dodao:

- Od ponedeljka sam u Beogradu pa cu vam dati pravu informaciju. To je dezinformacija.

Nešto ranije, njegov brat Ivica Tončev dao je izjavu za Telegraf u kojoj je rekao da su se prvi čovek FSS Slaviša Kokeza i Stojadinović dobro sporazumevali kada su radili u Crvenoj zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    21. oktobar 2017 | 18:48

    Sve menadzeri, unistice reprezentaciju!

  • Boki

    21. oktobar 2017 | 18:01

    Kokeza privatizovao fss pa vidite pogledam delegiranja sudija i tačno se znaju rezultati.5-et sudija igra u špicu načelu sa majom. Pogledajte ko sudi brodarcu omladinvima.

  • Dejan

    21. oktobar 2017 | 21:56

    Pa kako ljudi ne razumete pa tu je sad lova pa sad ide svetsko da se roba gurne da uzme koja kinta. Eto sta smo decekali da nam deca budi obicna roba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA