≫ 

Najluđi hrvatski derbi! Tri gola u nadoknadi vremena, tukli se igrači Hajduka i Dinama, policija "pendrečila" Bed Blu Bojse! (VIDEO)

Nadrealne scene na "Poljudu"

  • 4

Bilo je u prošlosti mnogo velikih i dramatičnih utakmica najvećeh hrvatskog derbija Hajduk - Dinamo, ali, čini se, da je ovaj poslednji premašio sve prethodne u svemu.

Na splitskom "Poljudu" "Bili" i "Modri" remizirali su 2:2 u meču koji će se još dugo, dugo pamtiti i prepričavati.

Evo i zbog čega.

Tri gola postignuta su u nadoknadi vremena što je podatak koji sam po sebi dovoljno svedoči o tome šta se sve dešavalo u subotu uveče u najvećem gradu Dalmacije.

Hajduk je poveo još u 38. minutu preko Ercega i rezultat 1:0 bio je na snazi do 88. minuta kada kreće nešto što dugo nije viđeno u hrvatskom fudbalu.

Dakle, u 88. minutu Benković postiže gol za 1:1, a igrači domaćeg tima protestuju kod sudije jer je strelac gola navodno bio u ofsajdu.

I to je bio dovoljan šok po Hajdukovce, a teško je rečima opisati njihovo stanje dva minuta kasnije, kada je Enrikes preokrenuo i doveo Zagrepčane maltene na prag trijumfa.

Ipak, ni tu nije bio kraj uzbuđenjima.

Kožulj je u bukvalno poslednjim trenucima utakmice izborio penal, iz kog je Erceg bio precizan i svojim drugim golom doneo bod Hajduku.

Tenzije su bile tolike da su se posle meča, na terenu, i fizički sukobili igrači dva tima, od kojih su neki završili na travi.

Ni to nije bilo sve. Hrvatski mediji izveštavaju i o incidentu na tribinama gde je policija upotrebila silu prema navijačima Dinama "Bed Blu Bojsima" koji su u jednom trenutku ispalili signalnu raketu prema suprotnoj tribini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA