Le Talek poludeo zbog faulova: Mladost je seljačka ekipa, trener je naredio igračima da nas povrede!

Besneo je Francuz zbog partije Lučanaca

  • 19

Fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek nije krio bes zbog oštre igre koju su pružili igrači Mladosti iz Lučana.

On je posle jednog starta Vladimira Radivojevića pred kraj meča eksplodirao i uhvatio rivala za vrat, bacivši ga na travu, posle čega je usledila serija žutih kartona.

Malo je nedostajalo da dođe do tuče, što su prisebni igrači oba tima sprečili, ali je Le Talek imao šta da kaže posle duela.

>>>Le Talek pridavio fudbalera Mladosti pa ga bacio na pod, a onda je nastao opšti haos na terenu! (VIDEO)

>>>Bivši golman Zvezde izludeo Ronalda odbranom: Skinuo je nekoliko zicera protiv Reala! (VIDEO)

>>>Grof srušio Krasnodar i Zenit, pa izgubio od poslednjeg tima u Rusiji! (VIDEO)

- Ovo nije fudbal... Igrači Mladosti su došli na “Marakanu” samo da bi nas povredili. Čuo sam njihovog trenera koji je tražio od igrača samo da nas udaraju. Ljubomorni su na Zvezdu, nemam drugo objašnjenje. Oni su seljački tim - nije krio bes Le Talek u razgovoru za "Blic".

On je izneo i teške optužbe na račun trenera Nenada Milovanovića, a zbog povrede strepi da li će biti spreman za naredne mečeve.

- Nisu želeli da igraju fudbal, već samo da nas tuku. Njihov igrač me je udario, pri čemu me je zabolelo rame s kojim imam velikih problema. Hteo sam da ga ubijem! Osećao sam veliki bol u desnoj ruci, da nije bilo tako, udario bih ga iz sve snage iako bih dobio crveni karton. Nisam mnogo razmišljao u tim trenucima. Hteo je da me udari, to je glupa reakcija. Videćemo kako ću se osećati i da li ću biti spreman - dodao je Zvezdin defanzivac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

    23. oktobar 2017 | 00:36

    SVAKA TI CAST,KONACNO DA NEKO TOJ BAGRI KOJU VODI NEANDERTALAC KAZE KO SU.UVEK PROTIV NAS IDU DA NEKOME NOGU SLOME.SETITE SE PLAVSICA KOJI JE PUKOM SRECOM OSTAO LAKSE POVREDJEN. SLEDECI PUT IM DEBELO NAPLATITE PO CENU CRVENIH KARTONA.

  • Pedja

    23. oktobar 2017 | 00:42

    A gde je ovde crveni karton za Le Taleka ne zuti tu se daje direktan crveni ali to je drzavni projekat

  • nibrS

    23. oktobar 2017 | 08:08

    A ti si kao nekakav veliki znalac i igraš u Real Madridu... Poznat si u krugu dvojke a uz to plaćen (previše) od para siromašnih Srpskih poreskih obaveznika... Uz sve to,pokazuješ finoću i kulturu prijeteći da bi nekoga ubio ili udario svom snagom... Mislim,šta reći...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA