≫ 

Zvezdi gol dovoljan za pobedu protiv Spartaka (VIDEO)

Crveno-beli slavili rezultatom 1:0, golom Boaćija iz penala

  • 89

Pobeda je jedino što će fudbaleri Crvene zvezde pamtiti sa zaostalog meča Super lige Srbije protiv Spartaka iz Subotice koji su crveno-beli, posle dosta muke, dobili rezultatom 1:0 (1:0).

Gol vredan tri boda postigao je Ričmond Boaći iz penala i na taj način ponovo je odveo Zvezde na +4 u odnosu na Partizan. Podsetimo, crno-beli su ranije tokom dana bilo bolji od Zemuna.

CRVENA ZVEZDA - SPARTAK 1:0 (1:0)

(Boaći 22 pen)

Crvena zvezda: Borjan - Stojković (Srnić 49), Le Talek, Babić, Rodić- Donald, Krstičić, Gobeljić, Kanga (Pešić 68), Radonjić - Boaći (Milijaš 89)

Spartak: Ostojić - Stojković, Ćalasan (Kerkez 46), Radovanović, Hajdin - Šimura, Jočić - Čečarić, Nikolić, Savković - Ivanović.

Trenutak odluke dogodio se u 22. minutu, samo minut pošto je defanzivac gostiju Radovanović faulirao Boaćija na pet metara od gola Subotičana. Loptu je na belu tačku stavio upravo napadač iz Gane i rezultat na semaforu je morao da se promeni.

Postigao je Boaći još jedan gol nekih 10-ak minta kasnije, ali ga je pomoćni sudija Ilić poništio zbog ofsajda. Čini se da je napravio grešku, jer je napadač Zvezde bio iza lopte u momentu Radonjićeve asistencije.

Printskrin: Youtube

Spartak, kao najprijatnije iznenanđenje SL, nije bio adekvatan rival u prvom poluvremenu, iako su već u 3. minutu mogli da povedu. Ali ne toliko zbog njih samih, koliko zbog greške Milana Borjana.

>>> Ovo nismo navikli da gledamo od Borjana: Golman Zvezde imao veliku sreću posle kiksa (VIDEO)

Iskusnom golmanu je lopta prošla ispod noge, ali je uspeo da je sustigne na gol liniji.

Printskrin. Youtube

Tek početkom drugog dela gosti su počeli da igraju fudbal i nekoliko minuta na prave muke su stavljali kompletan tim lidera šampionata.

Posebno se to videlo kada je u 49. minutu zbog povrede izašao Filip Stojković. I upravo je to jedna velika briga za Vladana MIlojevića pred duele Zvezde sa Zemunom i Arsenalom u gostima.

Savković i Čečarić su mogli da poravnaju rezultat u dva navrata, ali njihovi šutevi nisu bili precizni. Prvi je pogodio spoljni deo mreže, drugi samo Borjana.

Zatim je i Zvezda preko Radonjića i Boaćija mogkla da udvostruči prednost do kraja meča, ali se rezultat nije menjao.

Crveno-beli posle 14. kola imaju 37 bodova, Partizan je drugi sa 33, Voždovac treći sa 28. Spartak je ostao na 5. mestu sa 26 bodova. Inače, ovo je Golubovima drugi poraz u sezoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    25. oktobar 2017 | 20:10

    Jos jedno sramno sudjenje u korist zvezde. Penal necu da komentarisem jer je za ove domace sudije svaki pad Boacija ili Kange u sesnaestercu penal. Necu ni onaj eventualni gol Spartaka jer ne mogu dobro da vidim da li je cela lopta presla gol liniju. Medjutim one dve stopostotne sanse za Spartak koje je sudije unistio svirajuci ofsajd su potpuno nesporne situacije, Ofsajda NIJE BILO i tako je direktno uticao na rezultat. Ako je ono i bio prekrsaj nad Pesicem bio je van sesnaesterca, tako da sam i zato dao komentar. Zakljucak: Sudija uveliko spasio zvezdu! Sramota za srpski fudbal.

  • sramota

    25. oktobar 2017 | 18:44

    Da li je moguce al stvarno dal iko ima stida.Pa ovo sto se pomaze ovako besramno bez imalo stida klubu koji ima miloone narodnih opljacaknih para da se spusta na ovako niske grane,Prvo sudije ne priznaju gol a onda dosude penal koji nije bio..pa nismo mi coravi i ne vidimo da nikakav faul i namjera nisu bili.malo je cigana koji ce prizanti ovo..sramota nema utakmice bez penala..prosle sezone svjetski rekord 57 alo ljudi 57 penela za zvezdu da bi bila druga..uzas

  • Jovan

    25. oktobar 2017 | 20:47

    Opet sudije u glavnoj ulozi u korist idee. Dižu ofsajde koji ne pistoje a za ideu nije ni penal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA